3 gadgets du nemt kan spare penge på til Black Friday

3 gadgets du nemt kan spare penge på til Black Friday

Black Friday er en af de mange indfald, vi i Danmark har adopteret fra USA. Og hvad enten du kan lide ideen eller ej, så er der helt bestemt mange penge at spare, hvis du våger dig på shopping d. 23. november i år – hvad enten det er online eller i de fysiske butikker.

Herunder er tre gode bud på lækre gadgets du kan spare mange penge på, hvis du venter med at købe til Black Friday. En til køkkenet, en til gaming og en til stuen.

Få også flere tips til Black fredag 2018 på denne oversigtsguide.

Alle køkkenmaskiners overmand – Kitchen Aid

Det er noget af en udskrivning for den almindelige madmor at skulle investere i en Kitchen Aid røremaskine, men det er bare på alle måder pengene værd- for det er uden sammenligning den lækreste maskine på markedet, når det kommer til den slags.

Der findes også rigtig mange andre rigtig skønne modeller i forskellige prisklasser, men når vi snakker om ting, der kan betale sig at vente på, så er Kitchen Aid bestemt en af dem og på Black Friday kan der være rigtig gode penge at spare.

Det er en god ide at forberede dig i forvejen og finde ud af, hvilke former for gadgets og elektronik du er interesseret i, så du ikke sidder på dagen og bliver helt overvældet af de mange tilbud du kan finde rundt omkring.

Step up the game

Gaming udstyr er ikke billigt, men er du seriøs omkring din hobby, så ved du, hvor stor en forskel det kan gøre, når du står overfor en fjende, hvis din mus ikke virker optimalt, eller t-knappen på tastaturet sætter sig fast.

Derfor kan du med stor fordel bruge tid på at lave en ’ønskeliste’ over det udstyr du gerne vil have fingrene i og eftersom Black Friday er det store elektronikmekka, så er det smart at holde sig til de gadgets i den kategori. Gamerstolen og bordet kan vente til januar.

De helt high quality gaming tastaturer og mus med indstillelig følsomhed kan du til gengæld helt sikkert spare rigtig mange penge på og har du et headset med en dårlig mikrofon, kan det også godt betale sig at gå på jagt efter en afløser. Så slipper du for at dine fjender kan høre, når din hund gør i haven eller din kæreste kalder på dig.

Det helt store tv-show

Den ene dag om året, hvor du kan spare seriøse penge på de helt nye fjernsyn, handler det om at være hurtig på tasterne eller benene, hvis du vil handle i den fysiske butik, fordi der er større rabatter at hente.

Sidste år var der besparelser på mellem 30 og 50% på nogen af de helt store og nye skærme, hvilket betyderat du pludselig kan få fingrene i ting du ellers kun kan drømme om.

Igen er det en god ide at bruge lidt tid på at finde ud af præcis hvilken model og størrelse du går og forestiller dig ville klæde væggen i din stue.

Rigtig mange af de store kæder annoncerer nemlig de bedste rabatter i forvejen, så hold øjne og ører åbne.