3 hurtige tips til sjov og anderledes boligindretning

interior

Når man hører ordet boligindretning, tænker de fleste nok i første omgang på de klassiske indretningsstile og boligtrends, som man kender dem fra de utallige boligmagasiner og blogs. Men boligindretning behøver langtfra kun at være klassisk og traditionel – nogle ville måske endda sige kedelig. Tværtimod. Der findes et væld af smarte, sjove og kreative boligindretningstiltag og gadgets, som man kan peppe hjemmet op med, og som kan give indretningsstilen kant og personlighed.

Står du og skal flytte i ny bolig, eller føler du bare, at det er tid til, at din nuværende bolig får en lille makeover, der kan fungere som et nyt og friskt pust? I så fald bør du læse med i dette korte indlæg, hvor vi sætter fokus på den sjove og anderledes boligindretning. Vi giver dig tre hurtige og gode tips til, hvordan du nemt kan friske din bolig op – på den smarte måde.

God læselyst!

Lys i mørket – med smart LED-lys under sengen

Vi starter ud i det rum i boligen, som vi mennesker bruger allermest tid i: soveværelset. Hos de fleste bruges soveværelset primært til den daglige nattesøvn, og rummet er således naturligt nok ofte mørkt, når vi befinder os i det. Netop derfor er det afgørende, at man har den rette belysning i soveværelset, der både er funktionelt, praktisk og stemningsskabende. Du behøver dog ikke begrænse dig til almindelige loft- eller væglamper. Prøv at installere smart LED-lys under sengen hele vejen rundt om sengerammen, der automatisk aktiveres ved bevægelse og giver dæmpet belysning, når du går i seng eller skal ud af sengen om natten. En anderledes, moderne og æstetisk belysningsform, der adskiller sig fra andre soveværelser.

Sæt ord på dine tanker og ønsker – ved hjælp af wallstickers med tekst og citater

Dekoration og pynt til væggene tager i de fleste boliger form af almindelige billeder, malerier, plakater og kunst. Men hvis du gerne vil opnå et anderledes dekorativt og sjovt udtryk, kan du med fordel udsmykke dine vægge ved hjælp af smarte wallstickers med tekst og citater. Her kan du sætte ord på dine tanker, ønsker, filosofier, holdninger og meget andet eller byde dine gæster velkommen i hjemmet med et kærligt og stemningsskabende budskab. På den måde kan du hurtigt give stuen, køkkenet, badeværelset, soveværelset eller entreen et unikt og personligt look.

Hold styr på klokken med et projektorur

Ethvert hjem har mindst ét ur i boligen, og mange har endda adskillige af slagsen hængende rundt på væggene i dagligstuen, køkkenet, spisestuen eller andre rum. Men hvorfor nøjes med et klassisk vægur, når du kan få et smart projektorur, der kan kaste urskiven op på en hvilken som helst væg i hjemmet? Disse smarte projektorure kan fås i et væld af modeller, der kan sikre dig, at du altid har styr på klokken om natten.

Du behøver altså ikke bare at gå med på boligmagasinernes klassiske og traditionelle indretningstrends. Prøv en eller flere af ovenstående tips til en anderledes og sjov indretning, og pust nyt liv i dit hjem.