4 sjove gadgets til festivalen

4 sjove gadgets til festivalen

Skal du snart på festival? Festivaler er noget af det, som de fleste unge mennesker ser frem til i løbet af året, og mens du venter, så kan du jo lige nå at anskaffe dig nogle af de vilde gadgets, som kan gøre din festivaloplevelse endnu bedre.

I denne artikel får du præsenteret 4 gadgets, som du uden tvivl ikke vil leve uden, hvis du skal afsted en anden gang.

Hav det mest unikke telt på festivalen

For at være helt ærlig, så kunne du nok godt leve uden denne gadget, men turen ville uden tvivl ikke være lige så sjov.
Med et unikt telt kan du for eksempel tiltrække opmærksomhed, og scorereplikken, ”skal du med tilbage for at se mit telt”, virker langt bedre, hvis man ikke sover i et grønt pop-up telt ligesom alle andre.
På internettet kan du for eksempel finde et festivaltelt med et sjovt motiv. Her kan du både finde de sjove og de sjofle udgaver.
Du kan også tage et telt som dette med til din makker, hvis du mener, at det er på tide, at han markerer sig på festivalen, eller hvis du gerne vil give ham en sjov gave, som vennegruppen kan grine lidt over i løbet af ugen.

En ølbong er et klart must-have

Der spises flæskesteg til jul, der findes påskeæg i påsken, og man drikker ølbong på festivaler. Sådan hænger det sammen, og der er ingen vej udenom.
Ølbongen har efterhånden en rigtig lang historie og har i mange år været et værdsat objekt på Danmarks mange festivaler.
Bongen er dog også blevet videreudviklet, og det er nu muligt at finde nogle virkeligt fede udgaver, som hele vennegruppen kan nyde godt af. Du kan for eksempel finde en bong med hele 6 slanger, så du og vennerne sammen kan bunde en masse øl.

Et alkometer kan skabe god stemning i campen

Når nu den store ølbong har været i brug et par gange, så kunne det også være sjovt, hvis man rent faktisk kunne tjekke, hvem der har taget den største tørn af bongen. Hvis bare dette var muligt… og det er det.
En af de sjoveste og fedeste gadgets til festivalen er jeres helt eget alkometer. Denne maskine kan måle promillen på blot et par sekunder, så I hurtigt får svar på, hvem der er mest fuld.
Denne gadget er dog ikke nøjagtig nok til, at man kan stole på den, inden man skal ud at køre bil.

Hold batteriet kørende med en powerbank

Der er ikke noget som at løbe tør for energi. Med en powerbank sikrer du dig i det mindste, at din mobil ikke løber tør.
Så i stedet for at stå i kø for at få ladet din telefon op, så kan du gøre det fra teltet. Derved kan du hurtigt komme til den, hvis det bliver nødvendigt at foretage et opkald til din bekymrede mor eller til din forsvundne makker.