5 tips til at forkæle din far

Familie

Vil du gerne forkæle din far på fars dag og gøre det specielt for ham for at vise, hvor meget du holder af ham? Her giver vi dig et par gode ideer til hvordan du kan forkæle din far og hvilke oplevelser i kan tage på sammen, for at gøre denne dag unik og uforglemmelig. På denne side kan du finde endnu flere gaver til far.

Tag ham med på et madkursus

Der er stor garanti for at din far elsker god mad, store bøffer og et godt glas vin. Der findes mange steder hvor man kan tilmelde sig et madkursus for en aften, her er man et helt hold som skal lave lækkert mad sammen.

Der findes madkurser hvor man laver alt fra pizza, til hjemmebagt brød, til store bøffer og til sushi. Sørg derfor at vælge en dag hvor der er noget på menuen som du ved at han elsker. Det hele afsluttes med at man spiser og hygger sammen med resten af gruppen.

Tag i biografen

Elsker din far at se en god film? Det kan være han er til en god action film eller er han mere til en god gyser? Tag din far med i biografen på fars dag og se en god film sammen. Husk at forkæle ham med slik og popcorn.

Tag ud og spis god mad

Hvis der er noget din far vil elske så er det at blive inviteret ud på en god middag. Her har han mulighed for at bruge tid sammen med dig og nyde den gode mad. Hvis du ved at han har en favorit restaurant, så kan du selvfølgelig snildt invitere ham derhen, men du kunne også invitere ham på et sted hvor han aldrig har været før.

Tag til vinsmagning

Kan du finde en far i landet, som ikke elsker et godt glas vin? Det bliver nok mere end svært og derfor er dette også en oplagt oplevelsesgave på fars dag. Her kan i sammen tage ud og smage på noget god vin og høre nogle spændende historier om hvor vinen kommer fra og hvordan den er lavet.

Giv ham en god bog

Er din far typen som elsker at læse en god bog og som hellere vil bruge en aften derhjemme på at læse en bog end at kigge ind i fjernsynet. Find frem til hvilken genre det er han læser mest og i din lokale boghandel kan du efterspørge det nyeste og mest solgte i denne kategori, så går du i hvert fald ikke helt galt i byen.