7 ideer til gadgets du kan give din mor i mors dags gave

gave til morsdag

Mors dag er en skøn dag, hvor du har en oplagt mulighed for at vise din mor, hvor meget du holder af hende – altså mere end du selvfølgelig allerede gør til daglig!

Hvis du rigtigt vil varme din mors hjerte, så find en gave som hun kan bruge til daglig. Hvis du troede gadgets kun var til far, så kan du godt tro om igen! Her har vi samlet oplagte gave gadgets, som mødre kan få glæde af i køkkenet, på kontoret og til at dyrke mere motion til daglig.

Læs med her, og få ideer til gadgets, du kan give din mor til mors dag.

Mors dag og gaver

Mors dag er en herlig dag, der hvert år falder den anden søndag i maj måned. Mors dag har en lang historie i Danmark, og er en tradition som mange kan lide at holde i hævd, fordi den binder os sammen i den vigtigste relation i livet – mellem børn og forældre.

Derfor bør du fejre mors dag:

  • Vis din mor, at du holder af hende
  • Få lidt nemme, billige point hos din mor
  • Giv en gave, der bringer jer tættere sammen

Lækre gadgets til køkkenet

Køkkenet er et sted, hvor magi kan opstå. Særligt hvis det er mor, der står bag kødgryderne! De fleste af os har varme minder om barndomsretter, som kun duede, hvis mor lavede dem.

Særligt bagværk fra mor har en speciel plads i manges hjerter (og maver). Netop derfor kan det være en oplagt idé at give din mor en lækker gadget til at bage med. Det kan for eksempel være en dejfordeler, som nemt fordeler portioner af dej, som er lige store. Det gør det super nemt at lave lige store cupcakes, pandekager eller vafler. Og hvem ved – måske bliver du inviteret til at smagsprøve de nye kreationer?

En anden super lækker gadget i køkkenet, som mange mødre ville sætte pris på, er en saftpresser. Juice og saft er blevet enormt populært og det er både velsmagende og sundt. Der findes mange forskellige saftpressere, og du kan med garanti finde en, der passer ind i mors køkken.

Fantastiske gadgets til at komme i god form

Der findes i dag en masse geniale gadgets, som kan hjælpe os med at komme i bedre form. Ideelle gadgets, der kan hjælpe med dette, er puls-urer, skridttællere og et par lækre hovedtelefoner til løbe- eller cykelturen.

Der er selvfølgelig her tale om en gave, som skal serveres lidt med omhu for ikke at fornærme mor. Men en god idé kan være at investere i et puls-ur både til dig selv og til mor, og foreslå at I begynder at gå nogle gode lange ture sammen, så I både kan få motioneret lidt og talt en masse.

Gode gadgets til mors kontor

Arbejder mor på kontor? Det er oplagt at give hende en gave til mors dag, som kan bruges her. For eksempel en kabelklemme, så der er styr på ledninger ved skrivebordet.

Det kunne også være en trådløs power bank, så din mor nemt kan lade sin mobil op i løbet af arbejdsdagen.