Her er årets bedste rejsegadgets

Rejsegadgets

s-indhold

Planlægger du at sætte kursen sydpå inden for den nærmeste fremtid, så skal du have investeret i nogle forskellige gadgets for at gøre ferien så god som muligt.

Der bliver konstant designet og udviklet nye rejsegadgets. De gadgets der var populære sidste år er i år blevet erstattet af nogle nye og endnu mere interessante gadgets. Interesserer du dig for gadgets, og er du vild med at rejse? Så skal du læse denne artikel.

Mangler du penge til at finansiere din kommende rejse, kan du klikke her og bede om et lånetilbud. Det er ganske uforpligtende at sende en ansøgning.

Transportabel højtaler

Hvad er en ferie uden musik?

Ung, midaldrende eller gammel, så fortjener du at eje en transportabel højtaler, så du kan lytte til musik, uanset hvor du befinder dig. Med en transportabel højtaler kan du lytte til musik i bilen, på stranden, i parken og alle andre steder.

I dag findes der masser af rejsevenlige højtalere, som hverken vejer eller fylder alverden. Der er absolut ingen grund til at undervurdere de små højtalere. De spiller nemlig tit og ofte lige så godt som de lidt større højtalere.

Elektrisk løbehjul

Hvorfor bruge tid og energi på at gå rundt, når man kan køre på et elektrisk løbehjul?

Er du typen, som sætter pris på at bruge så lidt energi som muligt, når du er på ferie? I så fald skal du unde dig selv et elektrisk løbehjul. Det er med denne gadget let som en leg at komme fra sted til sted. De mest moderne løbehjul er så fleksible, at de nemt kan klappes sammen og puttes i kufferten. Et elektrisk løbehjul er en fantastisk investering, hvis man rejser meget.

Strandklar smartphone

Hvorfor frygte at din smartphone går i stykker, når du kan få en strandklar smartphone?

En strandklar smartphone er en smartphone, som er både vand- og støvafvisende.

En ellers fantastisk strandtur kan hurtigt gå hen og blive en dårlig oplevelse, hvis ens følsomme smartphone kommer i kontakt med sand og / eller vand. Derfor anbefaler vi, at du køber en smartphone, som egner sig til strandbrug.

Kompakt rejsekamera

Hvorfor tage uskarpe billeder med telefonen, når du kan få fingrene i et billigt rejsekamera?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at smartphones tager langt bedre billeder end førhen, men en smartphone vil aldrig kunne erstatte et rigtigt kamera. For at forevige dine bedste øjeblikke på rejsen får du brug for et rejsekamera. Det kan varmt anbefales at købe et kompakt kamera, som kun optager en smule plads i rygsækken. Fælles for de bedst bedømte rejsekameraer er, at de er lette, kompakte og spækket med nyttige funktioner.

Transportabel hængekøje

Hvorfor ligge på en hård solseng, når du kan ligge fantastisk i en hængekøje?

En transportabel hængekøje vil kunne skabe stor glæde, uanset om man skal på campingferie, badeferie eller noget helt tredje. Den klassiske hængekøje er nem at sætte op, og man ligger skønt ind i den.

Du bestemmer helt selv, om du vil placere din hængekøje i solen eller skyggen. Du kan flytte rundt på den lige så tosset, som du vil. Vær dog opmærksom på, at ikke alle hængekøjer er lige rejsevenlige.