Æggekoger til mikroovn – Boiley

Boiley Æggekoger til mikroovn

Boiley Æggekoger til mikroovnÆggekoger til mikroovn? Ja den er god nok! Aldrig har det været nemmere at lave æg!

Hvis du før har prøvet at koge et æg i en mikrobølgeovn, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det nok ikke just har været én af de bedste oplevelser gennem livet. Der er nemlig mange andre ting, der er en del sjovere at have med at gøre end et æg, der er eksploderet i din mikroovn, som du derfor skal gøre rent efter.

Ikke nok med det, så vil det naturligvis også være meget nemmere at lave lækre æg til morgenmad eller lignende, hvis der var mulighed for at lave dem i en mikroovn. Heldigvis forholder det sig således, at det faktisk er en mulighed, hvis blot du sørger for at investere i de rette former for udstyr, hvilket f.eks. kunne være en æggekoger til mikroovn, der lige netop giver dig muligheden for at lave æg i mikroovn.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Æggekoger til mikroovn – Boiley

æg i mikroovnHvis du gerne vil kunne lave æg i din mikroovn, så kan du meget vel vælge at investere i en såkaldt Boiley, der lige netop er en æggekoger til din mikroovn, så du ikke længere skal til at koge æg i en gryde. Det er meget nemmere blot at bruge din Boiley til at lave æg, da det ganske enkelt er noget, som alle og enhver kan finde ud af.

Det eneste, det kræver er, at du prikker et hul i ægget (inklusiv æggeblommen), hvilket blot skal gøres med den medfølgende æggenål, hvorefter du skal fylde selve æggekogeren med vand, lægge ægget op i og derefter skal du bare tilberede det i 3-5 minutter i din mikroovn. Derefter er dit æg klar, hvorfor det kan nydes til morgenmaden.

Det bliver ikke nemmere at lave æg

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at der ganske enkelt ikke findes én eneste måde, der er nemmere at lave æg på end at gøre brug af en Boiley. Det er med til at sikre, at alle og enhver kan finde ud af, at koge et æg, uanset om det skal være blødkogt eller det derimod skal være hårdkogt.

Du har mulighed for at vælge Boiley i to forskellige størrelser, da du både kan få en Boiley, der er laver til at kunne koge ét æg af gangen, som måler 10,5 cm. i højden samt 7 cm. i diameter. Der er dog også mulighed for at investere i en Boiley, der passer til hele 4 æg, der i stedet måler 13,7 cm. i højden og 8 cm. i diameter. Det gør det nemt for dig at lave æg til hele familien på én gang.

Den er desuden fremstillet i hvid plast og metal, hvilket ikke blot er med til at gøre Boiley til en pæn æggekoger, men samtidig er det også med til at sikre, at du naturligvis sagtens kan bruge den i din mikroovn uden, at det er noget, der kommer til at give problemer. Derfor kan du også roligt bruge din Boiley i din mikroovn, uanset hvad det er for én.

Kunne du tænke dig at lave æg i mikroovn? Så køb produktet herunder.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →