Aktivitetsarmbånd Test

Aktivitetsarmbånd Test

Er du ude efter et aktivitetsarmbånd? Så læs med her, hvor vi viser dig de fem bedste fitnessarmbånd.

Aktivitetsarmbånd TestMotion er vigtigt for dit helbred og dit velvære. Det er dog ikke altid, at det er synderligt nemt at opretholde motivationen til at motionere flere gange i ugen – og særligt ikke, hvis du føler, at der ikke rigtigt er nogen fremgang. Der findes dog metoder, der kan gøre det nemmere for dig at holde motivationen i top, så du dermed også vil få motioneret flere gange om ugen. Det er forskelligt fra person til person, hvad der er at foretrække i denne sammenhæng, så derfor er det selvfølgelig også essentielt, at du finder ud af, hvordan du bedst kan holde dig selv motiveret.

Én af de mest effektive metoder er, at investere i et såkaldt aktivitetsarmbånd (der er også mange, der kender det som et fitnessarmbånd). Det kan meget vel vise sig at være din redning, hvis du føler, at du har svært ved at holde din træning ved lige og samtidig også har behov for et lille skub, så du kan komme i gang med din træning, hvad end du blot ønsker at gå 10 km. om ugen eller du derimod ønsker at løbe 5 km. om dagen. Med et aktivitetsarmbånd kan du genfinde motivationen til at motionere, så du dermed har bedre forudsætninger om at nå din mål, hvad end de er baseret på et trænings- eller vægtmæssigt grundlag.

For nogle bliver det aktivitetsarmbåndet, der ender med at drive værket, mens andre blot bruger det som en effektiv måde at registrere træningsresultater. Hvad end du har intentioner om at bruge dit aktivitetsarmbånd til at registrere dine resultater, så du dermed kan give dig et selvtillidsboost og finde motivationen til at øge din indsats, eller du derimod har intentioner om, at det skal være en bærende faktor for, at du reelt set ender med at komme afsted på din løbe-, gå- eller cykelture, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge dit kommende aktivitetsarmbånd med den største omhu.

I denne artikel vil du blive præsenteret for en række forskellige aktivitetsarmbånd, der hver især har en række fordele og ulemper. De forskellige modeller, du vil blive introduceret til i denne artikel varierer naturligvis i forhold til en lang række faktorer, hvorfor du er garanteret, at der som minimum vil være ét aktivitetsarmbånd, der er lige noget for dig. I denne sammenhæng er det vitalt, at du sørger for at have en meget specifik idé om, hvad du egentlig leder efter, da du skal have fokus på at vælge en model, der stemmer overens med dine krav og dine præferencer.

Aktivitetsarmbånd – Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4Det er ikke alle, der er interesseret i, at investere i en personlig træner. Faktum er dog, at en personlig træner vil kunne påvirke din træning i en positiv retning på meget markant vis. I stedet kan du vælge at investere i et aktivitetsarmbånd som Fitbit Charge 4, der fungerer som en personlig træner og en sundhedscoach for dig, da den kan give dig et komplet billede af din træning, din sundhedssituation og samtidig også fortælle dig, hvordan din dag forløber, hvordan du sover om natten, hvordan din træning går og endda også hvordan du generelt har det – og det er derfor, at Fitbit Charge 4 er en fremragende investering.

Din personlige træner

Charge 4 fra Fitbit minder mest af alt om en professionel sundhedscoach eller personlig træner, du kan have om håndleddet. Aktivitetsarmbåndet minder dig bl.a. om, at du har siddet stille for længe, hvorfor du bør bevæge dig, men den giver også gode råd i forbindelse med vejrtrækningsøvelser, når du skal køle ned. Armbåndet sørger også for at måle din søvnkvalitet, og samtidig bliver du også vækket af armbåndet, når du sover lettest, hvilket er ensbetydende med, at du får en behagelig start på dagen, da du får nemmere ved at komme ud af (eller op af) sengen om morgenen.

Registrer automatisk din træning

Du kan registrere dine træningspas på ganske automatisk vis, og samtidig vil Charge 4 også måle din puls og endda også udregne din maksimale evne til iltoptagelse. Du kan følge med i statistik i realtid på skærmen, hvilket blandt andet betyder, at du kan følge med i antallet af skridt, distance og din søvn i realtid, men samtidig vil alle dine aktiviteter blive gemt og omdannet til flot statistik i Fitbits egen applikation, der kan downloades til såvel Android som iOS. Du kan desuden synkronisere din Charge 4 fra Fitbit med din mobil, så du modtager diverse relevante meddelelser og informationer direkte på din mobil.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Polar M400 aktivitetsarmbånd

Polar M400 aktivitetsarmbåndPolar M400 er et pulsur, der er udstyret med indbygget GPS, der tilbage i oktober 2015 blevet kåret som værende “Bedste Køb” af det danske magasin, Aktiv Træning, i forbindelse med en test af GPS-ure, der befinder sig i prislejet på under 2.400 kroner. De har blandt andet skrevet, at Polar M400 er genialt som løbeur og er spækket med funktioner og at der er tale om et fremragende ur, der kan erhverves til en rigtig god pris. Derfor vurdere de også Polar M400 som værende et rigtig godt køb prisen, hvorfor du trygt kan investere i det, hvis det har været i tankerne.

Løbeur med gode funktioner

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at Polar M400 først og fremmest er et løbeur, men det indeholder dog også en lang række funktioner, der er med til at gøre det mindst lige så brugbart i forbindelse med både styrketræning, holdtræning, spinning og ligeledes også helt almindelig cykling. M400 kommer med en indbygget aktivitetsmåler, der kan måle både skridt, kalorier og distance hele døgnet rundt. Samtidig er der også programmeret en funktion, der gør det muligt at indstille uret til at udløse en alarm, hvis du har siddet stille for længe og dermed skal bevæge dig lidt – hvad end det bliver et par enkelte skridt på kontoret eller en løbetur.

Flot og behageligt

Pulsuret kan bryste sig af et flot, harmonisk design, og med en vægt, der lyder på blot 56 gram, så vil det føles uhyre behageligt at have om håndleddet – og kan dermed også bruges af alle, og endda som hverdagsur. Det indeholder selvfølgelig også en række af de sædvanlige funktioner i et GPS-ur, men der er dog også en helt ny og unik funktion at finde i Polar M400, der hedder “Running Estimator”. Det er en funktion, der – på baggrund af tilbagelagt distance og hastighed – kan beregne hvad sluttiden vil være. Det er en funktion, der kan motivere dig til at yde mere for at opnå en bedre tid.


OBS! Uret er opgraderet til det nye Polar M430

Se det nye Polar M430 – Klik her →


Aktivitetsarmbånd – Fitbit Blaze

Aktivitetsarmbånd - Fitbit BlazeFitbit har altid haft et klar mål om, at deres produkter skulle kunne erstatte en personlig træner – og det er selvfølgelig også tilfældet med deres Fitbit Blaze, der en blanding af et smartwatch og et aktivitetsarmbånd. Fitbit Blaze giver dig et bredt spektrum af forskellige muligheder, hvilket blandt andet betyder at give dig muligheden for at se din puls eller få præsenteret din træningsstatistik i flotte grafer. Som nævnt, så er der tale om en teknologisk opfindelse fra Fitbit, der bedst af alt kan tolkes som et smartwatch og et aktivitetsarmbånd i ét, hvorfor det også indeholder kalender-funktioner og meget andet.

Instrukser fra Fitbit Blaze

Med et Blaze fra Fitbit om håndleddet får du muligheden for at få instruktioner direkte på urets skærm, når du træner. Du skal blot indstille det til den type træning, der passer til dig og den træningsform, du har intentioner om at igangsætte, hvorefter du vil få statistik i realtid. Du kan bl.a. bruge Blaze til at opsætte mål for din træning og efter hvert træningspas kan du tage dig tid til at evaluere dine fremskridt – træning efter træning. Som ethvert andet aktivitetsarmbånd, så måler Fitbit Blaze selvfølgelig også både puls, skridt, afstand og søvn – og de bliver alle gem og synkroniseret til din Fitbit-app.

Kontrol over din træning og hverdag

Hvis du ønsker at få fuld kontrol over både træning og hverdag, så skal du bestemt se nærmere på Fitbit Blaze. Det er et aktivitetsarmbånd, der har mange af de samme funktioner som et smartwatch. Der medfølger et armbånd, der er fremstillet af både solidt og smidigt plast, der sidder godt på håndleddet og desuden også er let at udskifte, hvis du gerne vil have et armbånd i en anden farve, som passer bedre til din personlige stil eller blot det outfit, du skal have på den pågældende dag – du kan give dit Fitbit Blaze lige netop dét udtryk, du gerne vil.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Garmin Vivofit 4 aktivitetsarmbånd

Garmin Vivofit 4Garmin Vivofit 4 er det eneste aktivitetsarmbånd (Garmin kalder det dog selv for en aktivitetstracker) på markedet, der kan bryste sig af en batterilevetid, der lyder på intet mindre end et helt år. Ydermere, så er det også blevet udstyret med et baggrundsbelyst display. Det er selvfølgelig også et aktivitetsarmbånd, der kommer med en funktion, der vil minde dig om, hvornår du har siddet ned for længe og det derfor er tid til at komme lidt i bevægelse. Derfor vil du også være garanteret, at du ved hjælp af både aktivitetsindikator og lydalarmer vil blive holdt aktiv hele dagen med et Vivofit 4 fra Garmin.

Hold styr på kalorier, distance m.m.

Du får de bedste forudsætninger for at følge dine fremskridt hele døgnet rundt, da Garmin Vivofit 4 både viser skridt, kalorier, distance såvel som klokkeslæt på det letaflæselige baggrundsbelyste display, der pryder det flotte aktivitetsarmbånd. Du kan desuden også indstille Garmin Vivofit 4 til søvntilstand, når du går i seng, hvilket vil betyde, at aktivitetstrackeren vil registrere din hvile. Al din data og information kan ses på Garmin Connect, hvor der både er mulighed for at finde interessant data fra din vågne timer og samtidig også fra den tid, hvor din Garmin Vivofit 4 er om håndleddet i dine vågne timer.

Vandtæt

Ydermere, så er Garmin Vivofit 4 selvfølgelig vandtæt, hvilket betyder, at du sagtens kan have det på i bad eller ikke skal frygte at blive gennemblødt af regnen. Som nævnt tidligere, så er der tale om et aktivitetsarmbånd, der har en batterilevetiden på 1 år, hvorfor du – uden problemer – kan bære den på håndleddet hele døgnet rundt. Remmen er selvfølgelig også blød og fleksibel, og har et spænde med kvart drejning, hvorfor den er komfortabel og behagelig at have om håndleddet, uanset om det er én eller 24 timer. Du kan selv købe ekstra remme i forskellige farver, hvis du ønsker at veksle mellem dem.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Aktivitetsarmbånd – Fitbit Alta

Aktivitetsarmbånd - Fitbit AltaHvis du ofte løber eller blot ønsker en struktureret oversigt over, hvor meget, du bevæger dig i løbet af en dag, så kan en Fitbit Alta meget vel vise sig at være en oplagt investering. Det er et aktivitetsarmbånd, der blandt andet kan måle skridt, distance og søvn – og kan desuden selv genkende diverse typer af træning, så de bliver registreret på helt automatisk vis. Alle de aktiviteter, du gennemfører i løbet af et døgn vil blive gemt og derefter synkroniseret trådløst og blive omdannet til smart statistik i Fitbits egen app, der kan downloades til både iOS- og Android-enheder.

Track dine fremskridt

På den trykfølsomme skærm på Fitbit Alta får du muligheden for at holde styr på, hvordan du bliver bedre. De selvsamme meddelelser kan du dog også se fra din smartphone via den føromtalte app, hvilket kan være en kende nemmere som følge af den større skærm. Endvidere, så er aktivitetsarmbåndet også i stand til at fortælle dig, hvornår det er på tide at rejse sig fra kontorstolen og tage dig tid til at motionere lidt. Det er ikke ensbetydende med, at du dermed skal føle dig presset til at løbe en tur, men derimod blot vandre lidt rundt for at sætte gang i blodomløbet.

Stilrent træningsarmbånd

Alta fra Fitbit er et både smart og stilrent træningsarmbånd, der passer til ethvert outfit og som du dermed ikke skal være bekymret for, at have på i løbet af dagen – det passer til både forretningsmiddagen og til turen i dit lokale træningscenter. Der medfølger naturligvis et lækkert armbånd, der er fremstillet i robust og elastisk plast, hvilket er ensbetydende med, at det er nemt at skifte selve armbåndet, hvis du ønsker at have et mere farvesprudlende Fitbit Alta eller hvis du ganske enkelt bare gerne vil have en række forskellige armbånd, du har mulighed for at veksle lidt mellem.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →