De bedste apps inden for dating

App

Hvis du leder efter kærligheden og samtidig ejer en smartphone, så er dating apps den oplagte vej til at finde en partner. Dating apps er blevet super populære i Danmark, hvilket giver rigtig gode betingelser for at finde sin udkårne på disse platforme.

Det er især apps som Tinder og Happn, der flittigt benyttes i Danmark. Hver app har sine fordele og ulemper, men hvis du er klar til at give dating apps en chance, så er der god chance for, at du herigennem kan finde det, du søger.

Hvis du er i tvivl om, hvilken app, der er bedst for dig, så undersøg dine muligheder i en portal om online dating.

Fordele og ulemper ved dating apps

Der er selvfølgelig både gode og dårlige sider af dating-app-kulturen. En af de større kritikpunkter er naturligvis den mere overfladiske tilgang til hinanden. For når man leder efter potentielle dates på sin app, er det mest af alt personens udseende og måske nogle få ord, der gør, at du vælger denne person.

Der er dog også mange fordele ved at oprette en bruger på en af disse apps. Disse er virkelig konstrueret og designet til at give dig bedst mulige betingelser for at finde de rette dates.

Det er også en super fordelagtig dating metode for dig, der ikke er så god til selv at kaste dig ud i det i almindelige dagligdagssammenhænge. Med disse apps får du muligheden for at komme stille og roligt ind på folk ved at skrive lidt med dem først, inden I så vælger at ses i virkeligheden. Dette gør at mange finder det meget lettere at komme i kontakt med hinanden og gøre et godt indtryk på potentielle dates, end hvis de skulle hive aftalen hjem i virkeligheden.

Tinder eller Happn?

De to dating apps, der primært dominerer den danske datingkultur er Tinder og Happn. Disse to apps kan mange af de samme ting, men er samtidig lidt forskellige.

Tinder kan du vælge et areal, du søger indenfor, samt et aldersinterval. Herefter kan du swipe mellem de muligheder, der dukker op på din skærm. Hvis I begge har swipet ja til hinanden, opstår der et match, og I kan nu skrive sammen.

Happn fungerer en smule anderledes i form af, at du her kan finde de personer, som du har passeret eller været i nærheden af. Dette gør, at du faktisk kan tage på date med en, du spottede på gaden tidligere på dagen.

Så spring bare ud i det – download en dating app og kickstart dit datingliv.