De bedste spil til festen

festspil

Det er ikke ofte en fest bliver holdt, uden et eller anden form for festspil er involveret. De fås i mange forskellige afskygninger og er fantastiske til at skabe noget sjov og få folk til at snakke sammen. Nogle festspil er bedst til mange mennesker og uden hold, hvor andre er mere beregnet til få mennesker ad gangen. Beer pong er et af de mere populære drukspil, som ofte bliver spillet. Mens andre festspil involverer enten spillekort eller terninger.

Festspil for mange mennesker

Man vil som oftest gerne inkludere så mange mennesker som muligt under festen. Nogle af de lette spil til at gøre dette er beer pong, Meyer, og Pyramide.

Beer pong kan måske godt umiddelbart virke svært for mange mennesker. En god måde, at undgå det bliver for eksklusivt på, er ved at lave en turnering ud af det. Så laver folk hold og skiftes til at spille. Til sidst bliver beer pong vinderen kåret. Helt sikkert noget alle vil have det sjovt over.

Til at spille Meyer skal kun bruges terninger. Her gælder det om hele tiden at slå noget højere end den forrige spiller – og det er tilladt at lyve, hvis man ikke gør! Hvis den næste spiller tror, du har løjet, afslører hun, hvad terningerne siger. Den, der har taget fejl eller løjet, mister et liv.

Pyramide er et kortspil, hvor man skal huske sine egne fire kort. De resterende kort bliver lagt på bordet i form af en pyramide med billedsiden nedad. De bliver så vendt på skift, og hvis man har samme kort, må man give slurke ud til de andre spillere. Her er det også tilladt at lyve, men hvis man bliver taget i det, skal man selv drikke.

Begge de sidste festspil er utrolig spændende, og der går ofte hurtigt taktik i det. Det er perfekt til at ryste gæsterne lidt sammen og skabe hold. Ofte vil en gruppe mennesker nemlig gå efter nogle andre personer, som så rotter sig sammen.

For at spille beer pong kan det anbefales at købe et rigtigt beer pong bord, som du kan finde her.

Festspil der ikke kræver andet end fantasien

Hvis man står i en situation, hvor man enten ikke har nået at købe ind til diverse festspil eller bare ikke har tænkt over det, er løbet ikke kørt. Der findes mange festspil, som ikke kræver noget.

Et af dem er det famøse jeg har aldrig. Der bliver sagt et fact, og dem der har gjort det, skal så drikke. Dette er et godt spil til at lære folk at kende og få noget indenbords. Man bliver hurtigt overrasket over, hvad de andre har gjort. Ligesom de andre festspil bliver der hurtigt snakket på tværs af mennesker, og det skaber en god stemning.