De mest spændende beauty gadgets i 2020

Beauty gadgets til negle

Hvert år bliver der lanceret et hav af nye beauty gadgets, og det kan derfor være svært at skille skidt fra kanel. Hvad virker, og hvad gør ikke? Hvad er varm luft og hysterisk hype, og hvilke beauty gadgets kan du ikke undvære?

Det ser vi nærmere på i denne artikel, hvor vi fortæller nærmere om nogle af de mest spændende beauty gadgets anno 2020.

Nailster

Kender du til Nailster? Hvis svaret er nej, og du samtidig elsker smukke negle, så er det på høje tide at tjekke deres hjemmeside ud! Nailster laver smarte beauty gadgets i form af startpakker, som du kan lave smukke gelenegle med. På hjemmesiden kan du vælge mellem tre forskellige startsæt, der alle indeholder alt, du har brug for, for at kunne lave dine elegante gelenegle selv. Et uundværligt kit til dig, der elsker beauty gadgets!

Jade roller

Det er noget nær umuligt at komme udenom jade rolleren, når vi taler om beauty gadgets anno 2020. En jade roller er en lille massagerulle lavet i natursten. Jade rolleren bruges ofte til at massere ansigtet med, og da den har hhv. en stor og en lille rulle i hver ende, kan den bruges over hele ansigtet.

Formålet med jade rolleren er, at den reducerer rynker og hævelser samtidig med, at den gør huden mere smidig og sund. Og hvem kunne ikke tænke sig det? Jade rolleren hører hjemme i håndtasken i år – ingen tvivl om det!

SpectraLite

2020 er også året, hvor ansigtsmasker tages til nye højder. Glem alt om den traditionelle ansigtsmaske og et par agurkeskiver – i 2020 er ansigtsmasken en fysisk maske, der mest af alt minder om en af figurerne fra filmen iRobot. Ser vi bort fra det lidt kiksede udseende, er maskerne fra SpectraLite imidlertid meget interessante. På bagsiden af maskerne gemmer der sig nemlig et forskelligt antal pærer, der ved hjælp af lysbehandling hjælper til at fjerne rynker, bakterier og andet skidt, du ikke ønsker at have siddende i ansigtet. En topmoderne løsning for dig, der ikke vil gå på kompromis med din ansigtsbehandling i 2020.

Det opvarmede barberskraber

Barberskraberen har været en af de vigtigste beauty gadgets gennem årtier, men har ikke set de store forvandlinger de sidste mange år – lige indtil nu. Gilette har nemlig udviklet en opvarmet barberskraber, der har til formål at give samme effekt, som når du anvender et varmt håndklæde ved barberingen. Er du klar til at højne kvaliteten af din barbering, kan den opvarmede barberskraber fra Gilette meget vel være den beauty gadget, du leder efter i 2020.