De nye trends indenfor tøj fashion

Bliv klogere på de seneste trends indenfor tøj og mode

Mangler du lidt inspiration til, at få ryddet ud i tøjskabet. Der er en fælles tilgang til de nye tendenser i mode, som er ‘less is more’ tankegangen. Denne tendens er præget af den tid vi lever i nu og især af corona situationen. Dette betyder at årets tendenser ikke er nær så mønstrede og ekstravagante som der før er blevet set. De mest typiske tendenser der er i dag er en ren og simple stil med mere klassiske styles. Dette indlæg vil give dig mere inspiration til de modens nye tendenser i dag. 

Less is more

Less is more er præget af en tankegang som bygger ud i mere fokus på second hand samt mere enkelte styles. Der er kommet et kæmpe fokus på second hand i dag, da dette også kan skabe en mere unik sammensætning af tøj og også give dig noget som alle ikke render rundt med. Denne tendens ses især i storbyerne, som sætter rigtig meget fokus på gode second hand butikker og har et større udvalg af tøj, accessories med mere. Der er mange der gerne vil være mere unikke i deres look og dette har også gjort at mange flere vælger og  designe sine egne trøjer, med sit eget præg på. Dette er også en kæmpe trend som giver dig muligheden for et mere atypisk look. Find inspiration til eksponering af dit logo her. Der er også en stor tendens i, at vælge de mere simple og klassiske looks som nævnt ovenfor. Dette kan også være grundet coronavirus som har givet folk en mere praktisk tilgang til hvad de køber af tøj. Dette har dog også gjort, at der er flere som arbejder med hvad de har derhjemme, i stedet for at købe en masse nye ting, hvilket også er blevet til en stor trend. 

Oversized kjoler, trøjer med mere

Oversized tøj er den helt store nye trend. For det første sidder det rigtig behageligt og for det andet så ser det rigtig godt ud. Hvis vi går bare et par år tilbage, så var det en kæmpe trend, at alt tøjet skulle sidde så stramt som overhovedet muligt, så dette er en kæmpe forandring indenfor mode. Oversized og baggy tøj kan komplimentere dig og din krop helt vildt flot, men det kan også være lidt af et puslespil, da det også kan gøre det modsatte. Dette kan være lidt af en udfordring, men det er i hvert fald en trend som giver alle et frisk pust så alt ikke hele tiden skal være helt stramt.