De sjoveste øl spil til festivalen

Hvis man tager på festival, kan man intet andet end forvente, at man kommer igennem en stor mængde af øl. På en festival er man mindre sart, og her drikkes flere lunkne dåsebajere, som har stået i solen hele dagen, helt uden bemærkninger. Det er en del af det, at være på festival, og kan man ikke lide øl, vil man nok føle sig en smule udenfor. Mange af de aktiviteter man laver på en festival indeholder øl, og blandt andet de mange sjove spil og konkurrencer som man kan få dagen til at gå med. I dette indlæg, giver vi vores bud på de to sjoveste øl spil, som vil være til stor glæde for jeres tur på festival.

Ølbowling

En af de største øl spil klassikere er ølbowling. Et relativt simpelt spil, men med tonsvis af regler og ting man skal huske på. Man spiller to mod to, i hver sin ende. Til spillet bruges fire festivalstole og en tom øl der skal stå i midten af de to holds stole. Herefter triller man en bold ned mod det andet hold, hvor målet er at ramme øldåsen og vælte den. Gør man dette, får man et point og modstanderen skal derefter tømme deres øl, f.eks i en beer bong også kaldt en ølbong. Spillet stopper dog ikke her. Undervejs, vil der være en dommer ude på sidelinjen, der under spillet kommer med konsekvenser, ting man ikke længere må gøre, måder man skal kaste på og meget mere. Derfor er spillets regler i høj grad også op til dommeren – og det er fuldt ud tilladt at kæle for sin dommer, således at det andet hold får holdere straffe. Et helt igennem utroligt sjovt øl spil, som man kan få mange timer til at gå med.

Ølstafet

Her går det ud på om man kan tømme en øl hurtigt, i et hold af et uspecificeret antal personer. Hvert hold starter i samme ende af banen, og skal på skift løbe op til en tom øl, tømme den og dreje 10 gange rundt om sig selv. Som tilskuer, ser dette enormt sjovt ud, da flere spillere vil falde om, alt afhængigt af, hvor meget de har drukket på dagen. Efter man har snurret rundt om sig selv, skal man løbe tilbage til sit hold, give hånden – og nu vil den næste spiller løbe afsted. Det hold der kommer først i mål har vundet, og har lov til at give en konsekvens i form af endnu flere øl, til taberholdet.