Den perfekte gave når økonomien strammer

Den perfekte gave er svær at finde – specielt hvis man har et stramt budget, og økonomien ikke helt rækker til guldstatuetter og ferieture til Bahamas. Et hurtigt penge lån kan hjælpe dig på vej, men det er også muligt at finde budgetvenlige gaver.

Det kan dog med lidt snilde let lade sig gøre at skaffe den ideelle gave til naboens bar mitzvah eller niecens konfirmation, hvis blot man er en anelse opfindsom.

Humor er en gave i sig selv

En gave behøver ikke nødvendigvis være dyr for at blive værdsat: En god gave kan også være den, der bringer smilet frem.

Særligt til begivenheder såsom bryllupper kan festen nemt peppes op med ”sjove” gave, i form af alt lige fra små ringeklokker (så den nylige husbond kan ringe efter øller inde fra sofaen) til kageruller (så konen har noget at true sin mand med når han kommer sent hjem fra byen)
Er disse scenarier reelle? Næppe, men de rammer et morsomt stereotypisk billede, der vil bringe smilet frem.
Er der børn involveret bliver opgaven blot lettere – Hvad med et smart svømmebælte med en hajfinne på til den kommende ferie?

Humor er en gave i sig selv, og vil ikke blot vække glæde, men også skabe minder, som kan vare længere end selv det dyreste gadget.

Spar op med tilbagevirkende kraft

Nogle gange har man simpelthen ikke den rette mængde penge mellem hænderne, til at købe den helt perfekte gave man har udset sig.

I disse situationer kan man som en nødløsning vælge at ”spare op med tilbagevirkende kraft”.
De mange måneder du kunne have lagt lidt penge til side, men ikke fik det gjort, fordi du ikke vidste du skulle bruge penge til en ny køkkenmaskine til venindens bryllup – dem kan du skubbe frem i tiden med et hurtigt lån.

Ved at låne til en gave sætter du dig selv i gæld, men findes det rette hurtige lån (uden skyhøje overraskelses renter) kan du ganske simpelt tænke på denne løsning, som at spare op til den perfekte gave, efter den allerede er givet.

Småt, men godt

Endelig er der en simpel løsning mange ofte overser – du behøver ikke betale store pengesummer for en god gave.

Ofte stirrer man sig blind på priserne, når man ønsker at give noget væk. Det er i disse tilfælde vigtigt at huske det gamle ordsprog: ”Det er tanken der tæller”

Frem for en dyr designervare, overvej en praktisk gave, eller et sjovt gadget, der kan gøre hverdagen lidt nemmere for vedkommende der fejres.

Ofte gør en personlig og gennemtænkt lille gave mere lykke, end den der er købt, blot fordi den er dyr.