Den perfekte gave til kaffeelskeren

gaven til kaffelskeren

Du kender det sikkert godt. Du hører den svage, summende lyd fra kaffemaskinen, og velværen spreder sig i hele kroppen. Snart skal du have én af dine daglige kopper kaffe, og hver gang er det en sand fornøjelse. Sådan har mange det, og derfor er det altid en god idé at tænke i den retning, når man skal ud og give en gave.

Kvalitetskaffe hitter

Vil du glæde din kaffeelskende ven ekstra meget med en lækker kaffegave, skal du på jagt efter noget specialkaffe, som man kan få i alle specialbutikker i Danmark. Det ER noget andet, end det man kan købe i supermarkederne, og enhver kaffeelsker ved det. Pift valget op ved at vælge økologisk kaffe, som også er fairtrademærket. Med økologisk kaffe undgår du nemlig sprøjtemidler, og du ved, at din økologiske kaffe er dyrket bæredygtigt. Se hele udvalget af økologisk kaffe på denne side.

Hvilken slags kaffe, skal jeg vælge?

Det næste valg, du står overfor, er, om du skal vælge hele kaffebønner eller malede. Når det kommer til smag, vil man få mere smag ud af kaffebønner, som man kværner lige inden brygning, end allerede malede kaffebønner, som har lagt i posen i, måske, mange måneder. At købe hele kaffebønner kræver selvfølgelig at kaffeelskeren har en kaffekværn, ellers tvinger man nærmest personen til at gå ud og investere i en. Har personen en kaffekværn er der ingen ko på isen, og du kan roligt købe hele kaffebønner, for der er intet der er så godt, som friskkværnet kaffe.

Alternativ løsning til kaffegaven

Skulle det være sådan, at din kaffeelskende ven ikke har en kaffemaskine, så er der selvfølgelig også en anden mulighed. Personens kaffeforbrug kommer højst sandsynligt fra den spruttende elkedel og glasset med instant kaffe. Det er også muligt at få kvalitets instant kaffe, som også er økologisk og fairtrademærket, så også her kan du undgå sprøjtemidler i din kaffegave.

Kaffegave med smag

Er du af den vovede type, kan det nok glæde dig, at man kan få økologisk kaffe, med forskellige smage. Man kan blandt andet få kaffe med lakridssmag eller chokoladesmag, og de smager rent faktisk virkelig godt. Hvis du vil udfordre din kaffeven og prøve at få personen til at prøve noget andet end den klassiske sorte kaffe, kunne det være et godt bud til en god gave.

Hvad er dit budget?

Alt efter hvor meget du vil købe ind for, kan du altid finde noget, der kan glæde din kaffevens hjerte. Du kan altid købe en enkelt pose kaffe, men har du spenderbukserne på, kan du få en utrolig masse lækker kaffe og kaffeudstyr. En gavekurv er altid et hit. Du kan blande forskellige slags kaffe med søde sager som chokolade og måske vin.

Er kaffegaven til en person, der tit er på farten, vil et to go krus være en god idé. Måske du skulle overveje en ”pour over” kaffebrygger, som kan lave vildt god kaffe, eller hvis du rigtig vil flotte dig, og din ven ikke har en kaffekværn, kunne du overveje sådan en. Når det kommer til kaffegaver, er der ingen grænser for kreativiteten.