Det bedste gear til arbejdspladsen

Kontormøbler

Vi elsker alt der har med gear at gøre – det har du højst sandsynligt allerede opdaget, hvis du har læst nogle af vores andre blogindlæg. Gear er det, som gør vores hverdag en lille tand sjovere, og derfor har vi i denne artikel taget et nærmere kig på, hvad det absolut bedste gear til arbejdspladsen er.

Hæve sænkeborde er et absolut must

De fleste arbejdspladser ønsker at være sunde. Dette kan man opnå via flere forskellige tiltag, hvoraf en af dem er implementeringen af (og investeringen i) hæve sænkeborde. Ofte sidder medarbejdere ved deres computer i mange timer i døgnet. Derfor er det også vigtigt, at man så vidt muligt formår at holde en god holdning i kroppen for ikke at spænde for meget op i ryggen og nakken.

Nakkeproblemer er hyppigt set i det danske kontorlandskab, og derfor slår vi et slag for, at man som arbejdsplads investerer i medarbejdernes velvære ved at tænke over, hvilke tiltag der kunne afhjælpe problemerne. Nakkeproblemer kan nemlig give en masse sygedage, og er derudover ofte roden til hårde hovedpiner. Et hæve sænkebord kan naturligvis ikke alene afhjælpe nakkeproblemerne, men det giver automatisk kroppen en markant bedre statur, end hvis man blot sidder på en billig kontorstol dagen lang.

Gør opmærksom på fordelene ved en a-kasse

Mange medarbejdere vælger desværre at fravælge en arbejdsløshedskasse, selvom det kan have en stor påvirkning på vedkommendes liv, hvis der pludselig er behov for at afskedige den givne medarbejder. For dig som ansvarshavende kan det måske synes som en underlig ting at fremme, men oplysninger om a-kasser kan i sidste ende være med til, at du har ro i maven på det personlige plan, når du bliver nødt til at afskedige en medarbejder. Det kan være svært at finde nok penge til at dække de faste udgifter, hvis man pludselig står uden en fast indkomst – og derfor er a-kasser såsom Krifa en god idé at informere om. Krifa a-kasse har et hav af forskellige valgmuligheder, hvorfor det godt kunne være en idé for dig at informere dine medarbejdere omkring disse. Krifa er dog kun én ud af mange arbejdsløshedskasser i Danmark.

Sjove spil og aktiviteter

Skal dine medarbejdere have en endnu mere produktiv arbejdsdag, så kan det være en god idé at implementere sjove spil og aktiviteter på arbejdspladsen. Det kunne eksempelvis være et poolbord, bordtennisbord eller bordfodbold.