Disse fem ting bør være at finde i enhver makeuptaske

Få inspiration til at finde de mest essentielle produkter til makeuptasken!

Er du til fest, farver og fuld skrue på fake eyelashes til sommerens festivaler? Eller er du mere til en blid blush til en brunchdate med bedsteveninden? Uanset hvilken anledning er det altid en god ide at have nogle basiske makeupprodukter ved hånden for at få det drømmelook, du netop ønsker. 

I denne artikel vil der være fokus på de fem must-haves, der bør være at finde i enhver makeuptaske, og som især nu er gode at have til sommerens mange begivenheder.

Få flawless hud med en BB Cream

Til sommerens mange lune stunder foretrækker de fleste at have noget behageligt på, hvilket Stunning.dk sætter fokus på, når der f.eks. skal vælges flot og funktionelt udendørstøj. På samme måde gælder det også makeuppen – den skal være flot, funktionel og få dig til at se flawless ud!

Med en BB Cream kan du lige præcis opnå dét. Foruden at give ansigtet et naturligt look, så indeholder en BB Cream hyaluronsyre, hvilket bidrager med fugt og fylde til huden, således kroppen forbliver ung og smidig. Sidst, men ikke mindst indeholder en BB Cream solfaktor, hvilket er særligt relevant nu, hvor solens stråler står højest.

Smil løs med et par lækre læber

Når solen står højt på himlen, kan læberne tit sprække, men lige så vel kan de sprække, når snefnuggene falder fra skyerne. Læberne er nemlig et af kroppens mest følsomme steder, og plejer du dem ikke, jamen, så straffes du med trælse tørre læber, hvilket er et no-go udenbys! Derfor vil en fugtgivende læbepomade med nærende ingredienser såsom jojoba olie, aloe vera og vitamin E være en super redning for at komme de tørre læber til livs.

Børst dig til lækre bryn

Når det kommer til bryn, så er en Longwear øjenbrynsgel et absolut must-have! Med en øjenbrynsgel vil du få dine bryn til at se mere fyldige ud, hvilket resulterer i et mere naturligt look og giver det bedste udgangspunkt for en god mascara.

Make it move with mascara!

Mascara er den perfekte makeup tilføjelse, og som på ingen tid kan få dine vipper til at blinke om kap med solen. Om du er til et neutralt look eller et lidt mere ekstravagant look, så er mascara den ultimative måde at løfte dit look, uden at det ligner, at du har gjort alt for meget.

Giv Bambi baghjul med et blink

Uanset om looket skal være dramatisk eller down to Earth så er det perfekte finish til ethvert look en god eyeliner. Med en eyeliner kan du få dine øjne til at stå ekstra skarpt – alt sammen blot med én enkel streg, så tøv endelig ikke med at svinge tryllestaven!