Et flot korset fremhæver din krop

Et korset fremhæver kroppens former

For rigtig mange år siden, tilbage i 1300 tallet faktisk, var et korset blandt hverdagstøj for mange kvinder. Det var i mange tilfælde både stramt og ubehageligt at have på, samt besværligt at trække i.

I dag er det gammeldags korset blevet udviklet til at høre blandt noget af det flotteste og frækkeste lingeri, du kan have på. Et flot korset til kvinder fremhæver på mange måder de bedste sider af din krop. 

Til pynt til hverdag eller til leg

Du kan få smukke korsetter der faktisk er beregnet til at have uden på f.eks. en skjorte, og som pepper dit hverdags outfit op, på en feminin og elegant måde, men du kan også vælge at bruge et smukt korset til en fest hvis du gerne vil fremhæve din talje og dine bryster eller generelt bare din figur, indenunder en smuk kjole.

De fleste vælger dog at bruge et korset når de gerne vil se pæne ud for deres partner og lægge op til lidt leg i soveværelset. Derfor kan du også få et stort udvalg i korsetter som er en del af fræk udklædning.

Der findes et stort udvalg af frække korsetter og corsager både på nettet og i fysiske butikker.

Vælg den rigtige størrelse

Da et korset er beregnet til at skulle sidde helt stramt til din krop, og fremhæve din talje og dine bryster, er det vigtigt at du vælger den helt rigtige størrelse, da et for lille korset på ingen måde vil være rart at have på, og et for stort korset vil ikke give dig den ønskede effekt.

Vil du gerne have noget der sidder lidt mindre stramt eller er lidt blødere så bør du vælge et corsage, som kan siges at være en miniudgave af et korset.

Et corsage er også på mange måder ideelt til at kombinere med nederdele, bukser og andet tøj

Giv din kæreste en fræk gave

Har du lyst til at give din kæreste en fræk gave, så kan et korset eller et corsage være det helt rette. Vælg det evt i hendes yndlingsfarve, eller en flot farve som i begge synes er fræk.

Der findes masser af korsetter hvor der er medfølgende strømpeholdere, så du også kan vælge et par frække eller flotte strømper til, eller matchende trusser.

Et korset kan på mange måder pifte sexlivet lidt op, det kan både være elegant men også meget frækt, alt efter hvilket tilbehør i vælger til korsettet.