Få det bedste ud af din flyvetur med disse tips

fly

flyMed relativt simple midler kan du gøre din flyrejse væsentligt bedre. Alt det kræver er en smule forberedelse og en god portion tålmodighed. Det er vigtigt at afstemme dine forventninger til din valgte billettype. Hvis du har valgt den billigste flybillet på markedet, så skal du ikke forvente det rene luksus, men hvis du derimod har bestilt business class, så kan du med rette have højere forventninger til din rejse.

Uanset hvilken flybillet du bestiller, så er der en række ting, du kan forberede hjemmefra. Bliv inspireret til hvad du kan gøre ved hjælp af de nedenstående tips.

Forbered underholdning hjemmefra

Du ejer højst sandsynligt en digital enhed af den ene eller anden slags, som kan afspille film og serier. Netop film og serier er helt perfekt til flyrejser, da du kan læne dig tilbage i sædet og se en god film eller serie efter eget valg. Husk at downloade filmen hjemmefra, så du kan se den på flyet, hvor der sikkert ikke er Wi-Fi. De fleste streamingtjenester gør det muligt for dig at downloade film, så det kan du med fordel benytte dig af.

Foruden film og serier kan du også blive underholdt af diverse spil på din telefon, tablet eller computer. Der findes spil efter enhver smag, hvad enten du er til quizspil, arkadespil eller action. Husk at downloade diverse apps hjemmefra, så de er klar, når flyveturen starter.

Forkæl dine øregange

På flyveturen kan der være mange forstyrrende lyde, der kan irritere dig. Hvis du har nemt ved at blive irriteret over lyde, så vil du have godt af at lytte til musik eller podcasts. Spotify giver dig eksempelvis mulighed for at downloade musik, som kan høres i flytilstand.

Er du ikke så meget til musik, så kan du glæde dig over, at der findes et hav af forskellige podcasts, som kan holde dig beskæftiget i timevis. Uanset hvilken interesse du har, så vil du kunne finde en podcast, der matcher det. Husk på at næsten alle radioudsendelser bliver udbudt som podcast efterfølgende, så hvis du har misset en god radioudsendelse, så kan du efterfølgende nå at høre den som podcast.

Vær forberedt på flyforsinkelse

Flyforsinkelser sker med jævne mellemrum, og det kan naturligvis også ske for dig. Ved at have forberedt underholdning hjemmefra sikrer du, at du ikke kommer til at kede dig på grund af den ekstra ventetid. Du skal desuden være opmærksom på, at du i de fleste tilfælde har ret til erstatning, hvis dit fly er forsinket i mere end tre timer, eller hvis dit fly bliver aflyst. Det er vigtigt, at du er opmærksom på dine rettigheder, og at du får søgt erstatning, da der kan være mange penge at hente.