Få det fedeste lys med en rgb led strip!

led strip i farver

Synes du også, at det kan være kedeligt med almindeligt hvidt eller gulligt lys i dine lamper? Og kunne du godt tænke dig at få nogle flere farver i lyset i dit hjem. Så er der nu kommet en super fed mulighed i form af en RGB LED strip!

LED strips teknologien

LED strips er ikke et nyt fænomen. De giver dig muligheden for at montere LED strippen på steder, hvor man ellers klassisk ikke har kunnet montere en lampe. LED strips er desuden meget diskrete og kan let monteres både over, under og på siden af fx møbler, i kanten af loftet, under sengen og trappen. Og dette giver et utal af muligheder for at bruge LED-strips i hjemmet og få nogle spændende løsninger. Hertil får man alle fordelene ved at bruge LED-lys, som lavt elforbrug, god farvegengivelse, lang levetid etc. 

Hvordan fungerer RGB?

Nu kan du tilmed få rgb led strip, som du kan finde hos PlusLED her https://www.plusled.dk/rgb-led-strip-230v-ip67.html. RGB betyder, at LED strippen kan vise de tre grundfarver Red, Green og Blue, og når de blandes, kan man skabe flere millioner forskellige farver. Så nu kan du få lige præcis de farver, du gerne vil have i dine LED-strips. Alt sammen kan indstilles og styres via en smart fjernbetjening, som fås dertil. En anden smart ting ved RGB LED strippen er, at man kan bestille den i det metermål, man har behov for, hvorefter den blot monteres med stik til stikkontakt eller lampeudtag, og så er den klar til at bruge.

De mange muligheder med RGB LED Strip gør, at det både er populært på børneværelset for de mindste, rundt omkring i boligen, men også i fars kælderbar, når vennerne er på besøg og stemningen skal i top. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne!

Pris og kvalitet

Da LED teknologien kom på markedet for år tilbage, var kvaliteten meget svingende, og man kunne hurtigt bruge mange penge på belysning, som hverken var specielt flot og hvor kvaliteten var lav. I dag er situationen en helt anden. Den generelle kvalitet på LED-markedet er steget meget, mens priserne generelt er faldet til et lavere niveau, og sørger man blot for at købe sine LED produkter fra anerkendte forhandlere med et godt renomme, så kan man virkelig få meget lækker belysning, som fx RGB LED strips for pengene.