Få en bedre nattesøvn!

Vælg den rette seng

Har du prøvet utallige nætter, hvor du ligger og vender og drejer dig? Du har prøvet meditation, ingen skærm inden sengetid og alle de andre gode råd. Der kan være mange grunde til, at folk lider af søvnløshed eller sover dårligt. Det er ikke altid til at forklare, men vi kan gøre meget for at give os selv de bedste forudsætninger. Den rigtige seng kan faktisk gøre underværker. Det vil måske ikke kurere din søvnløshed, men du skaber nogle gode rammer for dig selv, og du bliver ikke for varm eller for kold eller øm i kroppen i løbet af natten. Læs med her for at finde ud af mere.

Sengen der tilpasser sig dig

I dag bliver der lavet mange senge, som bliver lavet, så de tilpasser sig dig. Hvordan kan det lige ske, tænker du måske. Man laver madrassen, så den former sig efter dig. Den vil give støtte de steder, hvor du har brug for støtte, og den vil tilpasse sig din pasform efterhånden. I mange tilfælde vil man også kunne vælge en seng, hvor topmadrassen kan skiftes til en sommer- og vinterside. Ofte sveder vi mere om sommeren og fryser mere om vinteren. Der er ikke noget værre at vågne op og være helt våd af sved eller varm, og på den anden side er det heller ikke rart at vågne op og fryse om natten. Derfor kan du vælge en topmadras, alt efter om du er varm om natten eller kold. Dette er super smart og endnu en måde at sikre en bedre nattesøvn på.

Find den rette seng til dig

Hos senge-testeren.dk er der blevet undersøgt og testet en masse senge, som kan gøre dig klogere på, hvad du har brug for. Det kan være en stor fordel at læse om andres vurderinger af sengen, og her kan du blive hjulpet på vej i, hvilken seng der netop vil egne sig godt til dig og dine behov. Skal du købe en seng på afbetaling? Skal du vælge en kontinentalseng eller elevationsseng? Hvilke forhandlere er gode på sengeområdet? Alle disse spørgsmål og mange flere finder du svaret på her.

Nogle steder kan du prøve sengen i 100 dage, inden du beslutter dig. Dette er en kæmpe fordel, da du virkelig har mulighed for at prøve sengen af. Det kan være svært at vide på forhånd. Ellers er det en god idé at læse op på emnet inden, så du netop kan finde ud af, hvilken slags seng du ønsker.