Fede gadgets og genveje, der gør din hverdag sundere

gadgets

[Følgende artikel er betalt og skrevet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til]

Du kender sikkert fornemmelsen. Du vil egentlig gerne have smidt nogle kilo, forbedre lidt på formen eller blive bedre til at undgå sukker. Alle sammen tiltag, der skal gøre dig og din hverdag lidt sundere. Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvor man skal starte. Det får du hjælp til i denne artikel, hvor vi har set nærmere på de fedeste gadgets og de bedste tiltag, der kan hjælpe dig med at gøre din hverdag lidt sundere.

Et pulsur kan guide dig

Hvis du gerne vil forbedre din form, kan det være en fordel at få hjælp af et redskab, der monitorerer dig og din performance. Og det kan du i sandhed få med et pulsur. For med et pulsur kan du finde frem til din optimale zone for forbrænding. Dermed har du et fantastisk pejlemærke for din træning, så du hurtigt kan opnå de bedste resultater.

Genvejen til grøntsager

Der er ingen tvivl om, at en sund og alsidig kost bør bestå af en stor mængde grøntsager. Men indimellem kan det være en vanskelig opgave at gnaske sig igennem flere hundrede gram grønt om dagen. Men det er der heldigvis råd for.

Med en stavblender kan du nemlig skyde genvej, når det gælder om at få mere frugt og grønt ind i din kost. Lav velsmagende smoothies og greenies af lækre grøntsager og frugt. Det er en fantastisk genvej, da det kræver minimal forberedelsestid. Samtidig kan du have din smoothie eller greenie med på farten.

Er du i tvivl om, hvilken stavblender du skal vælge? Så kan du blive klogere på de bedste og billigste blendere på markedet i denne guide til stavblendere.

Husk dine proteinkilder

Uden mad og drikke dur helten ikke. Og helten dur da slet ikke, hvis han ikke får protein, der er essentielt, når man gerne vil opbygge musklerne i kroppen.

Men bare fordi du skal spise mere protein, er det ikke ensbetydende med, at du skal tygge dig igennem dåser af tun eller bjerge af kylling. Du kan sagtens vælge veganske eller vegetariske alternativer som eksempelvis bønner, linser, tofu eller skyr.

Opbevar dine proteinkilder i glascontainere i dit køleskab. Glascontainere er uundværligt tilbehør i dit køkken, da de er helt fri for plastik og blødgørende stoffer. De er dermed optimale til opbevaring af mad. Samtidig er det let og overskueligt at danne sig et overblik over indholdet i køleskabet, når det befinder sig i gennemsigtige beholdere. Det gør glascontainere til gadget-musthaves.

Tag vennerne med på eventyr

En stor del af det at have en sund hverdag handler i høj grad også om at unde sig selv gode oplevelser og at hygge sig. Og det gør man allerbedst, når man er i selskab med gode venner. Og hvis I ovenikøbet vælger at deles om oplevelser, hvor kroppen bliver rørt, så ryger sundhedsbarometeret helt i top.

I kan eventuelt leje en bus og begive jer ud i det danske land på jagt efter fede mountainbikeruter eller strandområder. Hvis I er mange, kan I også rejse på skiferie sammen. På den måde kombinerer I både ferie, samvær og sundhed på én gang. Et sandt kinderæg af selvforkælelse.