Find de smarteste gadgets til bilen her

smarteste gadgets til bilen

Der er flere grunde til at købe gadgets til din bil. Først og fremmest gør det køreturen sjovere. Hvis du bruger mange timer i din bil, er det især en god idé. Men gadgets behøver ikke kun være smarte løsninger. Det kan sagtens være praktiske løsninger, som gør køreturen nemmere for dig.

Din bil behøver ikke være den sidste nye for at indeholde smarte gadgets og praktiske funktioner. Hvis bilen ikke kommer med smarte gadgets, er det nemt at indrette bilen, ligesom du ønsker. Du ved selv, hvad du har brug for. Og så er det nemt at tilkøbe og installere. En smule luksus skader vel aldrig?

Hvis du er en type, der ikke bruger mange timer i din bil, men elsker at nusse om den, er gadgets helt oplagt. Jo flere, jo bedre. Og hvis du kan finde en gadget, der er smartere end den, din ven har, så er det med at købe den.

Praktiske funktioner, du bør overveje

Nogle ting ved du ikke, du mangler. Men når du først har dem, kan du ikke forstå, hvordan du kunne undvære dem. Og sådan er det faktisk med de følgende praktiske gadgets, som du kan installere i din bil. Nedenstående er inspiration til, hvilke funktioner du bør have i din bil, hvis du gerne vil friske den op:

  • Værktøjskasse til dækskift
  • Bagagerumsbeskyttelse
  • Kopholder
  • Powerbank til bilen.

De to første punkter er særligt praktiske. Du ved aldrig, om du kommer ud for en ulykke – og du dermed kan have brug for en værktøjskasse. Desuden er bagagerumsbeskyttelse meget anvendeligt mod mudder, støv og ridser. Det er særligt til dig, som skal køre med haveaffald eller andet materiale, der sviner.

Uanset om du bruger mange timer i bilen eller ej, er en kopholder en god idé. I dag kan du købe forskellige kopholdere, så der er plads til alt fra en til fire kopper. Hvis du har børn, er det oplagt at købe en holder med plads til flere kopper.

Hvis du ikke allerede har det, er en automatisk p-skive uundværlig. Det er den perfekte løsning mod p-bøder, hvor du har glemt at sætte p-skiven. Derudover styrer den også selv sommer- og vintertid. Det er smart.

Smarte features, du kan installere i din bil

En smart gadget er en holder til din tablet eller mobil. Hvis du har børn på bagsædet, kan en holder til en tablet komme dig til gode. Særligt hvis I skal køre langt. I stedet for at børnene sidder og keder sig, kan de nu se film på deres tablet. Hvis du har børn, kan du anskaffe dig en opbevaringslomme til bagsædet. Her kan børnenes legetøj og andet grej til bilturen placeres.

Foran kan du have en holder til din mobil. Dog ikke med et formål om at se film. Det er smart, hvis du vil bruge din mobil som GPS – eller hvis du skal snakke i telefon. Det er langt mere praktisk og sikkert, at du har din GPS i øjenhøjde i stedet for at kigge ned.

I den forbindelse kan en solskærm til bagruden også være en smart feature til din bil. Du har sikkert prøvet at blive forstyrret af solen eller billygter. Her vil en solskærm gøre underværker.

Hvis du gerne vil høre musik i bilen, kan du naturligvis installere et anlæg. Hvis du ikke har børn, kan du sagtens vælge et, der fylder hele bagagerummet. For hvorfor gå ned på udstyr? Hvis du har en familie, skal du formentlig snakke med din partner inden. Et ordentligt anlæg kan hurtigt fylde hele bagagerummet.

Det skal du være opmærksom på

Når du giver din bil ekstra værdi i form af forskellige gadgets, bør du sørge for, at den er forsikret. Hvis dine gadgets er tydelige i bilen, inviterer det til tyveri. Af den grund bør du tegne en forsikring med det samme. Medmindre du ikke allerede har en. Husk, at der er lovpligtige bilforsikringer, som du ikke kan undvære. Find en billig bilforsikring, og vær mere tryg, når du lader din bil stå, mens du handler.

Derudover kan det, som du installerer i bilen, have betydning, når den skal sælges. Hvis det er en funktion, som ikke er nem at fjerne igen, kan det skræmme køberen bort. Eller hvis du har fyldt hele bilen med diverse funktioner og gadgets. Det kan dog også have den omvendte effekt, hvor køber finder det positivt, at du har gjort noget ud af bilen.

Hvis du går med tanker om at sælge din bil, anbefales det, at du overvejer nye gadgets en ekstra gang. Har du derimod en ældre bil, som du ikke forventer at få solgt, så kan du bare give den gas.