Find det rette gear til hjemmetræningen

Find det rette gear til hjemmetræningen hos Motionsmaskinen.dk

Sommeren nærmer sig – Solens stråler, stranden og varmen gør, at du bare glæder dig til at stå skarpt i sit badetøj til sommer.

Hvorfor ikke træne lidt ekstra, så du kan føle velvære og være klar til badesæsonen?

Strandklar med billigt udstyr?

Hvad kan du gøre? Jo, du kan lave god hjemmetræning og spise en salat om dagen. Med sund kost og en masse grønt er det nemmere at holde dig sund og rask, og føle dig klar til dagens træning.

Her er 5 forskellige slags udstyr, som alle kan købes for under 300 kr., men som samlet set kan bruges til en masse forskellige øvelser:

  • Træningselastik
  • Håndvægt
  • Mavehjul
  • Sjippetov
  • Kettlebell

Når du træner hjemme, er det lækkert med sit eget udstyr, og du finder let billigt udstyr til hjemmetræning, som ikke ruinerer dig totalt. Dette træningsudstyr fylder ikke meget, og kan let gemmes væk, når træningen er overstået.

Hvordan planlægger man så sin træning?

Jo, det er et godt spørgsmål, i en meget travl hverdag. Men man kan prøve at hive sin kalender frem og se hvilke dage og tidspunkter, man kan presse en hjemmetræning ind. Det bedste ville være at købe noget udstyr til dit hjem, så du kan foretage træningen lige når det passer dig!

Mange vælger at sætte vækkeuret 1 time tidligere, så der er mulighed for at få træningen klaret fra morgenstunden, hvilket er en fordel, hvis man på forhånd ved, at man er bombet efter en lang dag på arbejdet.

Om morgenen er det ikke alle der kan træne efter en omgang morgenmad, så spis evt. en banan inden træning og vent med morgenmaden til bagefter, hvis du har det bedst med det.

Nogle vælger også at presse træningen ind om aftenen, for så føler de, at de har fået god energi, og er klar til en god portion aftensmad og et bad lige efter.

Som et ordsprog siger, er det den træning man får gjort, der er bedst. Så lidt men godt, kan også noget. Det kræver stort set bare handling, tålmodighed og vilje.

Husk dig selv på, at det ikke kun er udseendet som træning gør godt for, men også for din sundhed og velvære. Vi mennesker er født til at bevæge os, og jo ældre du bliver, desto mere muskelmasse mister du, hvis du ikke holder træningen ved lige.

Jeg håber i hvert fald, at du er blevet lidt klogere på hjemmetræning, og at du kunne bruge nogle af ovenstående råd. To andre gode råd ved siden af træningen, ville være at få nok søvn, så du restituerer hurtigere, og sørge for altid at have frugt og grønt i køleskabet, så du kan spise varieret og få godt en masse protein.

På den måde har du nok energi til træningen, men du får også lettere ved at bygge muskelmasse på kroppen. Husk at passe på dig selv og træn evt. sammen med din partner. Det er en god måde at være sammen på, og så kan I presse hinanden lidt ekstra uden træningen.