Gamer udstyr der rykker

Gamer

Gode hobbyer kan man sjældent få nok af, og når det kommer til spilleindustrien må man sige, at den virkelig har formået at tage mange med storm. Overalt i verdenen konkurreres der om, hvem der på hurtigste og mest effektive vis kan destruere modstanderens base, og hvem der kan forhindre at en plantet bombe detoneres – spilleindustrien er nemlig kommet for at blive. Det faktum understreges i høj grad af det store udvalg af gamerudstyr, der er til rådighed på markedet. Er du på udkig efter et par af de bedste gadgets til at optimere din spilleoplevelse, er der råd og vejleding at hente her.

Udstyr, der øger din komfort

Er du en af de mange, som er bidt af computerspillet World of Warcraft, eller er du hoppet med på bølgen af personer, der jævnligt tager på en kosmisk rejse i den populære Starburst-spillemaskine, så er det måske på tide at investere i en ordentlig gamer-mus. Udbuddet er stort, men vil du have en mus, der giver dig optimal komfort og gør dig i stand til at spille i adskillige timer uden ømme hænder og led, kan modellen anbefales ROCCAT Kone EMP Gaming Mus. Den ergonomiske mus fra ROCCAT er lavet, så den lægger godt i hånden og giver dig et solidt og stabilt greb, mens den indbyggede sensor sørger for præcision. Det betyder et produkt, der på fin vis reagerer på dine bevægelser. Samtidig får du unikke detaljer, som et lækkert design med LED-lys langs siderne, der kan justeres og lyse i 16,8 millioner farver. Musens gode pasform tilsat de mange unikke detaljer gør den til et must-have for dedikerede gamere, der ikke vil gå på kompromis med komforten.

Udstyr, der forbedrer din lydoplevelse

For den ideelle gamer-oplevelse er det nødvendigt med det rette lydudstyr. Er I flere, der bor i husstanden, er der nok også en enkel eller to, der vil sætte pris på, at du investerer i et par gode hørebøffer, så de ikke skal dele oplevelsen med dig, hver gang du kaster dig over en gang Counter Strike eller Need for Speed. Når det kommer til sublime høretelefoner, boomer markedet med en række lækre modeller. For at sikre dig, at du får valgt de rigtige, bør du holde dig formålet for øje.

De bedste høretelefoner til gaming er headsets og ikke earphones. Det skyldes, at headsets lukker sig om hele øret og derved holder støj fra omgivelserne ude. Det giver i sidste ende en langt bedre spilleoplevelse. Af lækre gamer headsets bør klart fremhæves HyperX Cloud 2 fra Kingston, der et af de foretrukne produkter blandt professionelle gamere. Udover en idéel lydoplevelse får du et letvægtsheadset, der omslutter  dine ører på optimal vis grundet brugen af memory foam. Samtidig er der mulighed for at tilslutte headsettet til alt fra PC og Mac til PlayStation og Xbox.

Udstyr til gaming

Udstyr, der forbedrer din visuelle oplevelse

En gamerskærm er til dig, der tager gaming alvorligt. Det er langt fra den billigste investering. Derfor kræver det en del overvejelser, inden du beslutter dig for at bruge penge på produktet. Når det er sagt, så kan en gamer skærm virkelig løfte din spilleoplevelse. Det skyldes, at denne type skærm er lavet med langt flere Hertz end en almindelig skærm. Således er den gearet til at kunne vise et større antal billeder per sekund, og det er vigtigt, når vi taler vi taler den ultimative gamer oplevelse. Af skærme kan anbefales AOC G27 med fuld HD-opløsning og 144Hz. Dette antal Hertz betyder en skærm, hvor du aldrig bliver afbrudt midt i en spændende kamp, fordi udstyret ikke kan følge med. Samtidig er prisniveauet i den lavere ende, hvilket gør modellen til en god opstart.

Har du set dig varm på en af de anbefalede gamer gadgets, kan det være en fordel at tjekke nettet for de bedste tilbud, inden du hiver pengepungen frem og foretager det endelige køb. Det meste elektronik kan købes online, og som regel er konkurrencen stor, hvilket kan betyde fordelagtige priser for dig som forbruger. I hvert fald kan du på nettet sammenligne priser, så du er sikker på at finde de bedste tilbud på produkterne.