Gave til studenten

Om en månedstid vil studiebyer i hele landet vrimle med glade, unge studenter med flotte huer. I et par uger, vil bybilledet være spækket med bånd i alle regnbuens farver, der repræsenterer en gennemført uddannelse. Efter hårde år med en hverdag bestående af udvikling på sine faglige kompetencer, står studentertiden på fest og farver for de unge mennesker. Familier og venner samles for at fejre slutningen på en tid som studerende. Men ikke nok med at fejre den viden uddannelsen har givet med sig, fejrer man også den personlige udvikling, der har gjort studenterne til unge voksne. Hvis du er så heldig, at være inviteret til studentergilde, kan du herunder finde idéer til den helt rigtige gave.

”Flyt hjemme fra”-ting

Som sagt, er de unge mennesker for alvor trådt ind i de voksnes rækker. Nogen finder fast arbejde, andre læser videre på videregående uddannelser, og helt tredje rejser verden rundt. Ligegyldigt hvad planen er, må forældre indse, at deres unge mennesker er ved at flytte ud af hulen. Selvom de måske bliver hængende derhjemme lidt endnu, er ”flyt hjemmefra”-ting, en super studentergave. Det vil sende personen godt på vej, ind i en ny hverdag, hvor man pludseligt må stå på helt egne ben. Om det så er pæne krystalglas eller en suppegryde, er op til dig. Det vil helt sikkert være noget studenterne bliver glad for, når dagen skulle komme, hvor de flyver fra reden.

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er altid en god idé. En oplevelse kan inkludere dig selv, hvilket betyder, at det egentligt også er en gave til dig selv. Gaven kan give modtageren og dig kvalitetstid sammen og minder for livet, som man kan se tilbage på i mange år efter. Det kan da kun være den ideelle gave? På samme tid er det også et bredt spektrum at vælge i mellem. I kan bruge tid til at slappe af med en dejlig massage eller lave noget action-præget som tandemspring. Her kan du frit vælge, hvilken form for oplevelsesgave studenten skal have.

Fine detaljer

En klassisk gave er de fine detaljer. Man går aldrig galt i byen med et flot smykke eller et stilfuldt ur. Når de bærer disse accessoires i fremtiden, vil det minde dem om studentertiden og selvfølgelig, personen gaven kom fra. Vi ved alle, at guld og sølv er tidsløst. Flere lader blandt andet arvestykker gå videre i generationerne. Intet kan være en mere personlig gave, end at lade noget du har kært gå videre til en du holder af. Smykker vil blive flittigt og bliver langsomt slidte. Hvis gaven skal være af de endnu finere detaljer, som bruges ved pæne lejligheder, kan manchetknapper eller en slipsenål til drengen, være en luksuriøs og sofistikeret gave.