Hængekøje med stativ

Hængekøje med stativ

Hængekøje med stativEn hængekøje med stativ er en god idé, hvis du elsker at nyde det danske sommervejr i haven. Når du først får fat i en hængekøje med stativ, så vil du ikke undvære den igen.

Efter en lang arbejdsdag i haven eller på arbejdet, kan det være rart at komme hjem og slappe af. Hvis vejret er godt, så skal der da slappes af ude i haven. Det kan være rart at koble af og nyde et roligt hjørne i haven.

Vi har været ude og kigge på hængekøjer med stativ og har fundet frem til nogen rigtig fede modeller i forskellige prisklasser. Vi har både kigget på billige og dyre hængekøjer med stativ, så der er lidt for enhver. Læs med herunder og se hvad vi fandt frem til.

Mobil hængekøje med stativ

mobil hængekøje med stativEn hængekøje med stativ er smart, men et stativ der kan klappes sammen og tages med på farten – Det er endnu smartere!

Den fine blå hængekøje har fået 4,5 ud af 5 mulige stjerner hos Coolstuff.dk – Anmeldt af 12 yderst tilfredse købere kan man vist hurtigt konkludere.

Så hvis du gerne vil have en hængekøje med stativ, der både er nem at transportere, der er smart, har fået gode anmeldelser og er prisvenlig – Så er det her det perfekte valg. Du kan bruge den til campingturen eller til festivalen.

Vægten på denne hængekøje er på sølle 9,5 kg. Det kan måske lyde af meget, men sammenlignet med de andre er det ingenting. Udover at den ikke vejer ret meget, så er den og virkelig nem at bære rundt på. Du får nemlig en bæretaske med, så du kan anbringe den på ryggen.

Selvom den er forholdsvist let i vægten, så kan den holde til en del. Den kan klare personer på op til 110 kg, og har en længde der gør det muligt for personer på 190 cm at være i den.

Den fylder kun små 100 x 15 x 15 cm når den er foldet sammen. Lige så snart du pakker den ud bliver den 250 x 85 x 85 cm.

Materialerne er også gode ift. Prisen. Stativet på hængekøjen er af stål og selve hængekøjen af nylon.

Den er nem at anvende, pakke ud og pakke sammen. Det skulle gerne kunne klares på under 1 minut. Du får selvfølgelig en brugsanvisning med, så selv den mindst intelligente kan være med.


Du kan købe den mobile hængekøje med stativ hos Coolstuff.dk – Klik her →


Hængekøje stol til haven

hængekøjestol med stativDet er dejligt at slappe af i en hængestol eller hængekøje med stativ. Hvis du ikke har tanker om at tage den med på farten, så skal du måske overveje denne flotte og behagelige hængestol fra Moreland.dk

Hvis du drømmer om den ultimative afslapning, så er der ingen tvivl om at det er et must med sådan en hængestol.

Her får du en eksklusive og komfortable 6 cm tykke hynder med. Det giver dig mulighed for at slappe af på den måde, du elsker mest. Du vælger selv om det skal gøres med en lille lur, læsning af en god bog eller måske med en drink i hånden.

Denne hængekøje med stativ er beregnet til det danske sommervejr. Du kan nyde godt af den ude i haven, men der er også mulighed for at tage den med indenfor – Det kræver selvfølgelig en vis mængde plads. Men den er flot at have stående indendørs ift. Mange andre hængekøjer.

Standeren er af meget høj kvalitet. Standeren er fremstillet i stål og stængerne er forholdsvis tykke. Det betyder at du får en robust hængekøje, der kan tåle lidt af hvert. Den kan bl.a. klare personer på op til 150 kg. Det betyder selvfølgelig også at der er mulighed for at ligge 2 mindre personer i hængekøjen.

Hængekøjen er pulverlakeret – Det betyder at den er holdbar, ridsefast og stærk. Hynderne er produceret i sort textiline, polyester.

Vægten er 35 kg, så det er en anelse mere end de 9,5 kg som før. Dog er den her heller ikke beregnet til at tage med på farten. Du skal vælge denne hængekøje med stativ, hvis du vil have en, der er flot, komfortabel, har tykke hynder og er robust!


Du kan købe hængekøje stolen på Moreland.dk – Klik her →


Amazonas hængekøje med stander

Amazonas hængekøje på stativ Sumo SummersetAmazonas Sumo Summerset er et lækkert sæt, der består af den solide Sumo stander, samt den flotte og farverige hængekøje.

Sumo Rockstone standeren er flytbar, hvilket giver dig mulighed for nemt at flytte den rundt derhjemme. Hvis solen ikke rammer, hvor du ønsker, så kan du nemt dreje Amazonas hængekøjen en halv runde.

Det er helt sikkert bedst at placere den et sted i haven, hvor du kan have fred, men også et sted hvor solen skinner. Det er selvfølgelig helt op til dig selv.

Designet på Amazonas hængekøjen er der vist heller ikke en finger at sætte på. Den er fremstillet i EllTex som er en særlig blanding af ny bomuld og polyester. Det er gode materialer, der er meget vejrbestandige. Det er nemlig både vand- og fugt-afvisende.

En anden stor fordel ved EllTex er at det ikke falmer i solen, hvilket er værd at tage med, nu hvor den skal stå i solen hele sommeren rundt.

En tredje fordel er at EllTex er god til at bevarer blødheden, så du altid sikrer optimal og god komfort.

Pladsen er også meget god. Der er en liggeflade på 210 x 120 cm, og den kan klare en belastning på op til 150 kg. Det giver mulighed også mulighed for 2 personer.

Der står dog at standeren er beregnet til 120 kg. Så selvom Summerset hængekøjen kan klare lidt mere, skal man passe på ikke at ødelægge standeren.


Du kan købe dette lækre sæt hos 10-4.dk – Klik her og se mere →


Amazonas Apollo Set Marine

Amazonas hængekøje ApolloAmazonas Apollo Set Marine er en del dyre end den forrige Amazonas model, det skyldes uden tvivl kvaliteten. Standeren er af formspændt imprægneret fyrretræ, som kan holde til en del mere end stål.

Sumo standeren kan klare 120 kg, hvor denne Apollo stander kan klare helt op til 160 kg. Så der er ingen tvivl om at den er langt mere robust og holdbar. Og så er designet også flottere at se på efter min mening, men de er selvfølgelig en smagssag!

Standeren har en smuk, men samtidig enkel form – Det er med til at gøre standeren helt unik. De ekstra kilo som standeren kan holde til, giver masser af mulighed for at 2 større personer kan ligge i hængekøjen samme tid.

Amazonas Salsa Marine hængekøje er også fremstillet i EllTex, så der er som sådan ingen forskel på kvaliteten af hængekøjen her og på den forrige. Den er derfor også fugt- og vandafvisende, beskyttet mod solen osv.

Apollo standeren består af formspændt imprægneret fyrretræ, hvilket er med til at gøre den ekstra solid, men også ekstra flot at se på.

Total længden er på 310 cm, liggefladen er dog kun på 210 cm af de 3,1 meter. Det er også mere end rigeligt for de fleste. Så hvis du er under 210 cm, så skulle der ikke være nogen problemer.


Køb denne hængekøje på stativ hos 10-4.dk – Klik her →


Hængekøjestativ med asur blå hængekøje

Nu har vi kigget på forskellige hængekøjer fra 10-4.dk, Moreland.dk og Coolstuff.dk – Den sidste forhandler, som også er med på markedet, når det kommer til flotte hængekøjer med stativ, det er brugskunst.dk

Hos Brugskunst.dk kan du købe stort set alle former og slags hængekøjer, som du overhovedet kan tænke dig til. De findes i alle længder, farver og former. De kan købes med og uden stativ.

Men tilbage til beskrivelsen om den hængekøje i Asur blå farve.

Der er ingen tvivl om at farverne passer godt sammen, hvilket giver et flot look. Udover udseendet, så er kvaliteten også i top. Stoffet er af 100% ny bomuld i stærk kvalitet.

Stoffet er 145 cm bredt, hvilket giver rig mulighed for at ligge 2 personer. Totallængden er på 300 cm, hvor liggefladen er på 200 cm. Så der er uden tvivl masser af plads i hængekøjen.

Selve hængekøje stativet er af Eukalyptustræ, hvilket betyder god kvalitet.

Du kan købe denne hængekøje med stativ hos Brugskunst.dk – Klik her og se den på deres hjemmeside.

Mexico hængekøje med stativ

Mexi hængekøje med stativ er et godt og populært valg, dog også et ret dyrt valg. Hvis du gerne vil investere pengene i en lækker hængekøje outdoor, så er det her et yderst godt valg.

Mexico hængekøjen er fremstillet med Coated bomuldsnet i flotte mønstre. Stativet er fremstillet af Eukalyptustræ, hvilket betyder stærke og solide materialer.

Mexico hængekøje med stativ er uden tvivl bedst at placere på fliser eller steder med stenbelægning eller lignende.

Selve hængekøjen er fremstillet i Mexico, men stativet i Brasilien.

Du kan købe den flotte Mexico model hos Brugskunst.dk – Klik her og se den

Stor og eksklusiv hængekøje med stativ

Vil du gerne betale for en eksklusiv hængekøje med stativ, så er det her muligvis noget for dig. Calypso træ er også hvad, der er brugt her. Så kvaliteten er i top igen, men selve hængekøjen har også en god komfort, samt et stilrent look.

Standeren er af stærkt træ, og kan derfor klare en belastning på hele 240 kg. Så der er vist ingen der skal bekymre sig om vægten her!

Her får du altså en mega stort stativ med en eksklusiv gringa hængekøje.

Hængekøjen er fremstillet af bomuldstråd.

Du kan ligge på tværs, diagonalt eller på langs uden nogen problemer.

Drømmer du om smuk brugskunst, så er det her et godt valg. Du kan købe den hos Brugskunst.dk – Klik her og læs mere om produktet.