Hemmeligt tip: Scor kassen på denne fede investering i din lejlighed

altan

Mange danskere bruger lang tid på at istandsætte og renovere sin lejlighed, men kan det overhovedet betale sig?

Svaret herfra står klart: JA. Men pas på – det er ikke alle investeringer, der er lige gode, og nogle kan sågar være skadelige eller spild af tid.

Vi har undersøgt mere end 50 forskellige investeringer du kan gøre i din lejlighed, og svaret er entydigt: den absolut bedste investering du kan gøre i din lejlighed er at få bygget en altan.

Iflg. tal fra Boligsiden kan du forvente en stigning i den lejligheds værdi på op imod 13,36%, hvis du vælger at investere i at få bygget en altan til din lejlighed. Dit potentielle afkast afhænger af hvor i landet din lejlighed er placeret. Afkastet er størst i Nordjylland & mindst i hovedstadsområdet.

Der findes mange forskellige typer altaner. Den billigste løsning er at få bygget en fransk altan. Her får du let adgang til frisk lys og luft for meget billige penge. Franske altaner koster typisk fra kr. 100.000,-, og det er ikke unormalt at en sådan altan vil øge din boligs værdi med kr. 200.000,-. Hermed har du lavet et afkast på kr. 100.000,- i kolde kontanter.

Blandt andre typer findes den inddækkede altan. Her får du en altan, hvor du får mulighed for at drage nytte af de mange fordele der er ved en normal altan. Du får f.eks. adgang til mere lys, men til forskel fra en normal altan, har du her maksimal privatliv, da din altan er afskærmet, og du dermed undgår forstyrrelserne fra de nysgerrige naboer.

Er du interesseret i at vide mere omkring, hvad du kan forvente dig, hvis du vælger at investere i en altan? 3AltanTilbud.dk har udviklet en beregner, som kan besvare præcist dette spørgsmål.

Indtast blot hvor i landet din lejlighed er placeret, samt hvor mange kvadratmeter den er på – så vil du få beregnet hvor stort et afkast du kan forvente dig.