Kitchen Safe

Kitchen Safe

Kitchen SafeKitchen Safe er den perfekte gadget til dig, der har svært ved at holde fingrene fra kagedåsen!

Har du også en sød tand? Hvis ja, så burde du måske overveje at anskaffe dig en sådan en fætter!

Nu kan du på ingen måde ved et “uheld” komme til at snuppe slikket, kagerne eller hvad du ellers har af lækre snacks i skuffen!

Video af Kitchen Safe

Hør mere om hvorfor Kitchen Safe er så genial i denne video!

Hvordan fungerer kitchen safe?

Har du noget, som du gerne vil gemme, men ikke kan holde fingrene fra? Så gør du simpelthen det, at du lukker det inde i den lille sikre boks ved navn “Kitchen Safe”. Derefter kan du så selv vælge, hvor lang tid, der må gå før at du kan få fat i slikket igen. Er det fx mandag, og du har sagt til dig selv, vi skal være sunde i familien indtil det bliver fredag, så kan du hurtigt og nemt indstille Kitchen Safe til at være låst i 4 dage.

Hvad skal du dog med dette produkt?

kitchen safe playstation stickIkke nok med at du kan låse dit slik og andre søde sager inde i kitchen safe, så kan du altså også bruge boksen til at låse mange andre ting inde. Er du en lidt for stor playstation nørd? Så kan du også overveje at smide din controller ned i boksen i 24 eller måske 48 timer! Så har du altså ikke mulighed for at få fat i din controller før tiden er udløbet!

Den er også helt perfekt til dig der har mindre børn. Skal dine børn lære at slik kun er til om fredagen? Så kan du med fordel låse det inde i boksen! Den virker også helt perfekt til den voksne, der ikke kan holde slankekuren i mere end én enkelt dag!

Hvor lang tid kan Kitchen Safe låses?

Du har mulighed for at indstille Kitchen Safe til at låse i ét minut og helt op til 10 døgn!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →