Kortholderen: smart gadget til mænd

Det er ikke kun kvinder, der bruger accessories, smykker og tasker. Der findes masser af smarte gadgets til mænd. Det er let at glemme at tænke på, hvilke genstande man omgiver sig med. Men det siger meget om en mand, hvad han bruger for nogle gadgets. En pung, et ur eller et par solbriller kan sige meget om en mands personlighed.

Praktiske kortholdere

Et eksempel på en gadget, der nærmest er nødvendig at have for en moderne mand, er kortholderen. En kortholder er en smart holder til alle dine kort. Ikke bare bankkort, men også sygesikringsbevis, kørekort og visitkort. Med en kortholder har du altid dine visitkort ved hånden.

Med et lille flip med håndleddet er du klar til at give mulige forretningskontakter en måde at huske dig på. Ligeledes har du på indkøb, restaurantbesøg og andre nødvendige tidspunkter dit kreditkort lige ved hånden.

En pung har måske lidt mere plads, men en kortholder fylder ikke nær så meget. Du kan altså have dine kort ved hånden uden at fylde for meget i lommen. Kortholderen kan endda være i inderlommen. På den måde undgår du den utiltalende udposning i bukserne.

Kortholderen er altså et meget praktisk alternativ til den gammeldags pung. Endnu en grund er, at man ikke spilder en masse plads på kontanter, nu hvor kontanter bliver mere og mere forældede.

Kortholderen til at matche moden

En kortholder er dog ikke bare en praktisk genstand. Den er også en modegenstand. De fås i forskellige former, typer, og med forskellige mønstre. Der er lækkert, blødt læder eller glatte, hårdt metal. Kortholderen er altså meget mere end en beholder for forskellige typer kort. Den er også et fashion statement.

Når du går med en kortholder i stedet for en pung, viser du at du er et moderne menneske. Samtidig viser du ved at vælge hvilken type, du vælger, hvordan du opfatter dig selv.

Det handler altså om at vælge den helt rigtige kortholder. Kig på de forskellige modeller, og overvej hvilken en, du kan se dig selv med. Dette drejer sig blandt andet om, hvordan den ser ud, og altså hvorvidt den matcher din stil. Samtidig drejer det sig også om følelsen. Hvilken type kortholder kan du bedst lide at røre ved? Som en moderne man kommer du til at røre ved kortholderen mange gange dagligt. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige model.