Kunsten at forebygge brud på din telefonskærm

Få inspiration til hvordan du kan passe bedre på din telefonskærm!

Vi kan vist alle blive enige om, at det er umådeligt irriterende, når ens telefonskærm går i stykker. Uanset om det er små ridser, revner eller større brud, så vil man helst være fri. Men det er desværre ofte noget, som kan være svært at styre – eller hvad?

I denne artikel kommer vi med et par gode råd til, hvordan du kan forebygge brud på din telefonskærm. Skulle uheldet alligevel være ude, så er der heldigvis mulighed for at få lavet en Apple, OnePlus, Sony, HTC, LG, Nokia eller Samsung skærm reparation.

Brug skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse er en af de absolut bedste måder at undgå brud på din telefonskærm på. Det er simpelthen et lille lag glas eller film, som du sætter udenpå telefonskærmen som beskyttelse.

Skulle der efter endt montering blive lavet ridser, revner eller brud, vil det ske på skærmbeskyttelsen og altså ikke selve telefonskærmen. Dermed kan du udskifte den nærmest umærkelige film eller det ekstra lag glas, i stedet for at skulle udskifte selve telefonskærmen.

Det er både billigere og langt mindre besværligt. Derfor anbefaler vi altid, at man benytter sig af skærmbeskyttelse. I længden vil det nemlig være den eneste rigtige løsning, for man undgår ikke, at telefonen får lidt ridser og så videre med tiden.

Udstyr telefonen med et cover

Skærmbeskyttelse kan klare meget, men at tabe telefonen ned på et flisegulv, således at den lander uheldigt, og glasset bliver smadret, kan det desværre ikke klare. Derfor bør du udstyre din telefon med et cover, som kan afbøde faldet og dermed forhåbentligt også forhindre sådanne skader.

Dit cover bør altid være af silikone, læder eller et andet blødt og stødabsorberende materiale. Er det hård plastik, vil det sandsynligvis knække ved faldet, og dermed ikke være meget værd. Der er heldigvis et bredt udvalg af telefoncovers i de blødere materialer, så det burde ikke være noget problem at finde.

Derudover anbefaler vi, at du vælger et cover, der stikker et lille stykke længere ud end skærmen og kameraet på telefonen. Dermed sikrer du nemlig, at begge dele er bedre beskyttet både ved fald og ved helt almindelig brug, da skærmen og kameraet aldrig vil være i direkte kontakt med eksempelvis det bord, som telefonen bliver lagt på.

Vær forsigtig

Ovenstående gør rigtig meget, men det allerbedste du kan gøre er naturligvis at håndtere din telefon med forsigtighed. Det vil sige, at du skal lade være med at lægge den i lommer, som den nemt kan falde ud af. Du skal endvidere undgå at bruge den i situationer, hvor du nemt kan tabe den, og du skal undlade at lægge den i tasker sammen med nøgler og andet, der kan give ridser m.v.