Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil

Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil

Lightning Reaction Reloaded ReaktionsspilEr du hurtigere end lynet? Har de bedre reflekser end et desmerdyr? Og kan du lide at nakke dine kammerater i spil? Kan du nikke ja til alle tre, er Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil lige noget for dig. Spillet er ikke for sarte sjæle, da det gælder om at at være hurtig og give vennerne stød. Det lyder lidt sadistisk, og det er det faktisk også. Men det er hamrende sjovt og udfordrende. Der er ikke råd til at falde i staver, når du spiller spillet. Så bliver du grillet.

Man kan være op til fire spillere i et spil Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil. Du og dine venner tager fat i et håndtag hver – og der afspilles noget musik. Samtidig med at musikken spiller, stirrer I alle med et stift blik på en rød lampe, der bliver grøn, når musikken stopper. I det øjeblik, det sker, er det om at være hurtig på aftrækkeren. Den, der hænger i bremsen, får stød! Det er på alle måder et nervepirrende spil, hvor det gælder om at være oppe på mærkerne hele tiden – ellers koster det.

VIDEO af Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Kan indstilles efter styrke og mod

Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil niveauerLightning Reaction Reloaded Reaktionsspil er så smart, at det kan justeres efter, hvor store vovepelse, I er. Men I kan jo godt klare et par rap over nallerne, ik’? Og så kan det faktisk også indstilles sådan, at det er alle andre end den hurtigste, der får stød. Det gør det endnu mere intenst og konkurrencepræget. Mangler I spænding til hverdag eller fest, er det her det perfekte spil. Det kræver lidt is i maven og nerver af stål. Men har du ikke flossede nerver, der lammer din reaktionsevne, er du inde i kampen.

Kan I lide at udfordre hinanden, og må det godt gøre lidt ondt, når man taber, er der ikke noget sjovere end et spil Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil. Det er også med til at finpudse dine evner til at reagere hurtigt, så du holder dig knivskarp. Og så er én af de gode ting ved det også, at der er kontant afregning ved kasse ét, når man taber. Det kan spilles af mindst to spillere og som nævnt op til fire spillere. Man skal være mindst 14 år for at spille det, og det anbefales ikke at, at man spiller, hvis man lider af epilepsi, er gravid eller har pacemaker.

Vigtig viden om Lightning Reaction Reloaded Reaktionsspil

  • Der anvendes 3 AAA-batterier, hvilke skal købes separat
  • Det måler 14 x 14 x 14 cm
  • Det vejer kun 300 gram
  • Fremstillet af plast
  • Holdes fast på et bord ved hjælp af fire sugekopper
  • To indstillinger i forhold til, om det er den langsomste, der får stød, eller om det er alle undtagen den hurtigste
  • Justerbar stødstyrke

Spilles af 2-4 spillere


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →