NetAtmo vejrstation WiFi – Info og pris

NetAtmo vejrstation

NetAtmo vejrstationEn netatmo vejrstation er fremtiden. Hvorfor er det lige at en NetAtmo vejrstation er så speciel? Hvad kan den som andre vejstationer ikke kan? Læs med her, og find ud af hvorfor, NetAtmo er den bedste vejrstation.
NetAtmo kan alt, og med alt, mener jeg virkelig alt. Du har nok regnet ud, at denne vejrstation går igennem WiFi, og at den styres med din mobil.

Du har mulighed for at fange mange forskellige data-informationer med NetAtmo vejrstation i forhold til mange andre enheder. Der er ingen tvivl om, at den er pengene værd.

 

Hvad kan NetAtmo vejrstationen?

Med NetAtmo har du mulighed for at måle en helt masse forskellige enheder. Det gælder både udenfor og indenfor.

Vil du gerne vide temperaturen? Så kan Netatmo vejrstationen fortælle dig temperaturen, både indenfor og udenfor.

Der er måske ikke noget særligt over at den kan måle temperatueren, det kan de fleste vejrstationer, da det selvfølgelig er formålet med dem. Men du har også mulighed for at måle mange andre enheder med NetAtmo. Du kan fx måle lufttrykket, luftfugtigheden og CO2 udslippet. Der er altså mange muligheder.

NetAtmo vejrstationen er den nyeste vejrstation, som fungere ved at du logger på et trådløst internet også kaldet WiFi.

I standard pakken får du begge dele med. Ét hoved modul og et mindre modul, og grunden til du får to forskellige, er fordi at den ene skal være indenfor og den anden udenfor.

 

Introduktions video: NetAtmo vejrstation WiFi

 

Hvis du har set videon ovenover, så er du måske allerede blevet overrasket? Jeg blev ihvertfald totalt overrasket over, hvor meget data den egentlig kan indsamle i løbet af én dag.

Du kan se at det ikke kun er den nuværende temperatur der bliver vist. Så hvis du er lidt af en vejr nørd, så kan du følge med i hvordan temperaturen har skiftet hele dagen. Kan sende data til din App på mobilen eller til www.netatmo.com – Her har du mulighed for at få et login, hvis du køber dette fantastiske produkt.

 

Hvor mange målinger og data?

En Netatmo vejrstation er fantastisk, fordi den indsamlet en bunke af målinger dagligt. Du har mulighed for at indsamle temperaturer hver 5-10 min. Alt data vil blive overført til din enhed, samt din Netatmo.com bruger.

Med disse data, kan du se, hvordan temperaturen har svinget igennem de seneste par dage.

7 dages prognose

Du behøver ikke længere at gå på internettet eller følge med i nyhederne / vejrudsigten, hvis du gerne vil vide, hvordan vejret bliver indenfor de næste 7 dage. Denne smarte gadget kan nemlig give dig en prognose over de næste 7-dages vejrudsigter. Forudse om der er regn, sne eller sol på vej. Planlæg dine udendør begivenheder efter denne prognose.

Regnsensor

Det lyder måske en smule overdrevet, når man høre ordet regnsensor, og det er også helt vildt fantastisk. Nu glemmer du nemlig ikke at vande blomsterne igen, hvis det altså er sket før. Regnsensoren fortæller om, det der har været nok regn til dine blomster eller om du selv skal vande dem. Du vil også kunne se, om der er mulighed for oversvømmelse og lignende. Dette er dog en ekstra feature, som skal til-købes. Men uden tvivl super fedt.

Udover ovenstående data, kan den også måle lufttryk, luftfugtighed, CO2 og lyd niveauet. Det er nemmest at måle indenfor, og en del svære for den at gøre det udenfor.

 

Mulighed for at udvide med flere sensorer

Det smarte er at du kan udvide med flere sensorer, og det betyder at du kan få meget mere data indenfor i hjemmet. Har du et stort hus med flere etager, så kan du med fordel købe en ekstra indendørs sensorer. Den koster 599 kroner. Hvilket ikke er så galt, set i forhold til hvad du får for dine penge.

Du vælger selv om, du vil købe en enkelt ekstra sensor, eller om du vil have 3-4 stykker. Det bliver dog ret dyrt hvis du både skal have en regnsensor og 3-4 ekstra sensorer indenfor. Men det bliver den rene luksus, uden tvivl.

 

Prisen på NetAtmo vejrstation WiFi

Prisen på denne NetAtmo vejrstation, er lidt over de andre. Dog vil vi mene at den er alle pengene værd. Mange vil nok mene at den er lidt for dyr, men prøv den før du siger det. For den har et hav af funktioner, og den er uden tvivl alle pengene værd. Det vil du med garanti sige ja til, hvis du har en og går meget op i vejret.

 

Fakta om NetAtmo Wi-Fi vejrstation

  • Er en trådløs enhed, som kræver Wi-Fi / trådløst internet.
  • Måler både indenfor og udenfor
  • Kan sende data til Iphone, Ipad eller computer
  • Indendørssensoren sættes til en kontakt. Udendørssensoren drives af AAA-batterier.
  • Burde være så tæt som muligt på internet router-en.
  • Kan sende data til app og NetAtmo.com
  • Giver dig gode informationer
  • Sensoren tåler ikke regn eller for meget sollys. (Skal stå stabilt).
  • Vejrprognose (7 dage).
  • Materiale af aluminium