Oplevelser eller nye gadgets?

gadgets eller oplevelser

En situation som du sikkert selv befinder dig i ret ofte, er dilemmaet om hvorvidt du skal bruge månedens overskud på gadgets eller en lækker oplevelse. Du ender måske for det meste med at vælge gadgets, eller også ryger pengene på noget helt tredje. Det er forståeligt nok, for mange har ofte den tanke, at en oplevelse ikke holder for evigt, men det gør en ny telefon eksempelvis. Vi er dog lidt modstandere af denne tankegang, og vil i denne artikel diskutere for og imod.

Har du virkelig behov for flere gadgets?

Vi lever i en verden, hvor de fleste mennesker har de ting, som de skal bruge. Det kan dog godt blive lidt af ræs, som handler om hvem af vennerne, der har det nyeste. Det kan eksempelvis være telefoner, hvor det handler om at have den nyeste Apple telefon. Nogle gange kan det være en god idé at stoppe op, og overveje om du kunne bruge penge på noget andet end bare gadgets. Måske bør du spare pengene sammen, og bruge dem på en oplevelse? Nu tænker du sikkert, hvilke typer af oplevelser som overhovedet er interessante for dig, men vi er sikker på, at der nok skal være nogle.

Tag på ophold med nogle du holder af

De fleste danskere tror, at det er ekstremt dyrt at tage på ophold. Det er det faktisk ikke. Hvis man eksempelvis ser på en side som Opholdsguide.dk, kan man få gode idéer til, hvor man skal tage hen, uden at det behøver at koste en bondegård. Tag eksempelvis på weekendophold – Bare dig og kæresten. Du kan komme på romantiske weekendophold overalt i Danmark, det er kun fantasien, som sætter grænserne. Der er et hav af forskellige hoteller og kroer, som kan give jer en romantisk oplevelse. En oplevelse som i ikke havde haft sammen, hvis du havde brugt pengene på det nyeste indenfor gadgets verdenen.

Tag på ophold og kom tilbage som dit rigtige jeg

En af de helt store grunde til at folk tager på ophold i ny og næ, er for at få slappet 100% af. Det er sjældent, at man kan slippe sine sædvanlige rutiner, når man ikke kommer i nogle nye omgivelser. Så sidder man blot fast i det samme som altid. Derfor kan det være nødvendigt at skifte lokation i ny og næ, og bare få slappet 100% af. Væk fra computeren så man ikke får tjekket arbejdsmailen hele tiden, selvom man egentlig ikke er på arbejde.