Oplevelsesgaver til mænd og kvinder

oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er i høj kurs blandt både mænd og kvinder, som vægter oplevelser og minder højere end noget andet. Skal du finde den perfekte gave til en person, du holder af, så vil en oplevelsesgave være et sikkert hit. Selvom man kan forkæle en person med mange materielle goder, så er der ikke noget, der kan hamle op med en uforglemmelig oplevelse.

I dag er der stort set ingen begrænsninger for, hvilke oplevelsesgaver man kan købe til sine venner, familiemedlemmer og kollegaer. Vi har sammensat et stort udvalg af gavekort til oplevelser, som giver dig mulighed for at købe en gave, som rammer plet hos modtageren. Således har du rig mulighed for at købe en passende oplevelsesgave til ham eller hende.

Det er naturligvis ikke helt tilfældigt, at oplevelsesgaver står øverst på danskernes ønskelister i forbindelse med bl.a. fødselsdag og jul. Skal man tænke tilbage på et mindeværdigt liv, når man bliver gammel, så er det et must, at man har en masse oplevelser med sig i bagagen. Det handler om at forkæle sig selv og sine nærmeste med noget, som man altid har drømt om at opleve.

Oplevelsesgaver kan købes i mange forskellige prisklasser. Tilmed er der oplevelser, der er mere egnet til mænd end kvinder – og omvendt. Der er selvfølgelig også oplevelser, der er tilegnet par, som ikke er bange for at opleve verden – hånd i hånd. Ydermere er der oplevelser for børn, ældre og grupper.


Se hele udvalget af oplevelser her→


Oplevelsesgaver til ham

oplevelsesgaver til hamSkal du give den perfekte oplevelsesgave til manden, der nyder at opleve verden og dens mange herligheder, så kan du vælge mellem rigtigt mange forskellige oplevelser til ham. I vores oversigt bliver du præsenteret for mange oplevelser, der er tilegnet det mandlige køn. Mænd er særligt glade for at få pulsen op og føle, at de lever. Det er derfor helt naturligt, at der findes mange adrenalinpumpende oplevelser.

Du kan f.eks. se nærmere på disse gaveidéer til ham:

 • Kør Formel 1
 • Chilismagning (Læs mere her)
 • Pilot for en dag
 • Helikoptertur (Læs mere her)
 • Bungyjump
 • Flyv i luftballon
 • Ølsmagning
 • Kampvognskørsel

Overstående oplevelser er i rigtig høj kurs blandt mænd, som altid er klar på nye og spændende udfordringer. Det er f.eks. de færreste mænd, der ikke vil sætte pris på at køre stærkt i en sportsvogn eller kaste sig ud fra anseelige højder. En oplevelsesgave til ham vil være ideel til alle tænkelige lejligheder, hvor han skal føle sig værdsat.

Kigger du på oplevelsesgaver til ham, skal du selvfølgelig også tage højde for modtagerens alder og interesser. Der er nemlig helt naturligt nogle oplevelser, der egner sig bedre til unge end gamle. Tilmed skal du selvfølgelig tage hensyn til, om modtageren f.eks. har højdeskræk eller lignende. Det kan nemlig have stor indflydelse på, hvilken oplevelsesgave der er den helt rigtige.

Find mange flere gaveideer til ham her.


Se hele udvalget af oplevelser her→


Oplevelsesgaver til hende

oplevelsesgaver til hendeEr du på udkig efter oplevelsesgaver til kvinder, så er der selvfølgelig også rigtigt mange muligheder. Når modtageren er en kvinde, så er der ofte nogle bestemte oplevelser, der vises interesse for. Selvom kvinder er tilbøjelige til at købe mange materielle ting, så elsker kvinder også at blive forkælet med oplevelser.

Kvinder er bl.a. glade for at modtage oplevelsesgaver, hvor der er fokus på afslapning, forkælelse og hyggelige stunder. I den anledning kan det f.eks. være en idé at købe gavekort til nogle af følgende oplevelser:

 • Kroophold
 • Chokolade oplevelser
 • Sushikursus (Læs mere her)
 • Massage
 • En dag på hesteryg
 • Minicruise
 • Spaophold
 • Ansigtsbehandling

Det komplette udvalg af gaveidéer til hende består af utallige oplevelser inden for mange forskellige kategorier. Endnu en gang er det en fordel at have et indgående kendskab til modtageren, så man ved, hvilke oplevelser hun sætter størst pris på.

I oversigten finder du nogle af de mest populære oplevelser til hende, som måske vil glæde den kvinde, du skal forære en gave til. Takket være det store udvalg skulle det være muligt at finde en passende oplevelsesgave til enhver kvinde. I din jagt på gaveidéer til hende vil du helt sikkert kunne finde en interessant oplevelse.


Se hele udvalget af oplevelser her→


Oplevelsesgaver til børn og familier

oplevelsesgaver for hele familienOplevelser er selvfølgelig ikke alene henvendt til mænd, kvinder og par. Der findes også et utal af sjove oplevelser for børn, som også skal have mulighed for at opleve verden. Det er de færreste børn, der har brug for mere legetøj eller andre goder, hvilket gør det mere relevant at give børn oplevelser, som de kan glæde sig over i lang tid fremover.

Forhandlere af oplevelsesgaver har naturligvis taget hensyn til børn og børnefamilier, som kan gøre tilværelsen lidt sjovere med diverse oplevelser.

Kigger man på nogle af de mest populære oplevelsesgaver til børn og familier, så vil man bl.a. falde over disse:

 • En tur i fængslet (rundvisning)
 • Pizzakursus
 • Prøvedykning
 • Flødebollekursus
 • Besøg i Nationalpark
 • Madskole for børn

Der findes rigtigt mange oplevelser, som har til formål at give børn og forældre en underholdende oplevelse sammen. Der findes oplevelser for mindre børn, ligesom der findes oplevelser for større børn. Skal barnet have en god gave i forbindelse med konfirmation, fødselsdag eller første skoledag, så er et gavekort på en oplevelse et godt valg.


Se hele udvalget af oplevelser her→


Oplevelsesgaver til par

oplevelsesgaver til parDer findes oplevelsesgaver til ham og hende – og så findes der naturligvis også oplevelser til par. Har du været så heldig at finde din udkårne, så har du højst sandsynligt et ønske om, at I skal opleve verden sammen. Det er i den forbindelse, at oplevelsesgaver kommer ind i billedet, da de er lig med mindeværdige oplevelser.

Skal man styrke sit parforhold, så er det altid en god idé at bruge kvalitetstid sammen. Selvom det kan være hyggeligt at se film på sofaen og gå lange ture, så findes der også mere spændende oplevelser. Trænger din kæreste til at blive forkælet, så kan du købe et gavekort på en af de mange oplevelser til kæresten.

Skal man glæde et par i forbindelse med f.eks. bryllup eller bryllupsdag, så kan man aldrig ramme helt forkert med en oplevelsesgave. Det er nemlig blevet mere og mere almindeligt, at der bliver arrangeret oplevelser, der er henvendt til par. Der findes oplevelser til både unge-, midaldrende- og ældre par, som har erfaret, at oplevelser og minder er noget af det vigtigste i livet.

Udvalget af oplevelser til kæresten er stigende og består i øjeblikket bl.a. af følgende:

 • Biograftur
 • Cafébesøg
 • Hotelophold
 • Film og takeaway
 • Ferieophold
 • Tandemspring
 • Kokkeskole
 • Watercasting

Der kan være forskel på, hvilke oplevelser der er mest egnet til par – afhængig af om det pågældende par har været sammen i 2 måneder eller 10 år. Det ændrer dog ikke på, at der ikke findes dét par, som man ikke kan købe en oplevelsesgave til. I øvrigt er det muligt at købe oplevelsesgaver i mange forskellige prisklasser.


Se hele udvalget af oplevelser her→


De mest populære oplevelsesgaver

Selvom der findes utallige gavekort på oplevelser på det danske marked, så er der selvfølgelig nogle oplevelser, der er mere populære end andre. På trods af at man ikke nødvendigvis skal købe de samme oplevelsesgaver som alle andre, så kan det alligevel være nyttigt at vide, hvilke oplevelser der er de mest populære.

Luxgear.dk har efterhånden erfaret, hvilke oplevelser der er de mest populære blandt mænd og kvinder – og samlet set. Vi har bl.a. stiftet bekendtskab med disse populære oplevelsesgaver:

Helikoptertur

En helikoptertur egner sig til begge køn og er ofte et stort hit. Her vil man blive fløjet i en topmoderne helikopter, hvor man får en sightseeing oplevelse ud over det sædvanlige. Vil man glæde en person, der altid har drømt om at flyve i helikopter, så vil en helikoptertur være den oplagte oplevelsesgave. Det er bl.a. muligt at bestille en tur i helikopter fra nogle af de største danske byer, hvor bl.a. København, Aarhus og Odense er repræsenteret.

Ballonflyvning

Ballonflyvning er også meget populært, hvilket hænger helt naturligt sammen med, at der er tale om en helt unik oplevelse. En luftballontur varer typisk omkring en time, hvor man kommer helt op i 500 meters højde. Således har man det store overblik over jorden under sig, hvor der er mulighed for at tage nogle fantastiske billeder af landskabet. En tur i luftballon er en tur, som man sent vil glemme.

Faldskærmsudspring

Har du altid drømt om at springe i faldskærm, så kan du nu gøre din drøm til virkelighed. Faldskærmsudspring er nemlig en af de oplevelser, som der er rigtig stor efterspørgsel på i øjeblikket. Oplevelsen er populær blandt modige mænd og kvinder, som stræber efter et adrenalinsus ud over det sædvanlige. Faldskærmsudspring er muligt i rigtigt mange byer fordelt over hele landet. Det er altså ikke så afgørende, hvor man er bosat i landet.

Kør Lamborghini

Til den fartglade mand eller kvinde vil en tur i Lamborghini være en stor drøm, der langt om længe går i opfyldelse. Det er nemlig ikke hver dag, at man får lov til at sidde bag rattet i en sportsvogn, der går fra 0-100 på 3,5 sekunder. Køreturen foregår normalt på en dansk motorvej, hvor man for alvor har mulighed for at give den gas. Varigheden af turen kan man typisk selv angive, men prisen varierer alt efter turens varighed.

Klatring

Klatring er en oplevelsesgave, der er henvendt til personen, der kan lide at blive udfordret på sin fysik. Tilmed er det henvendt til personen, der er vild med højder og spænding. Denne oplevelse inkluderer typisk oplæring fra en instruktør, som vil dele sine bedste tips og tricks om teknikker o.l. Det er også normalt, at man får udleveret sko og udstyr, som er egnet til netop klatring.

Sådan fungerer et oplevelsesgavekort i praksis

gavekortNår du køber et oplevelsesgavekort, så køber du naturligvis et gavekort til den ønskede oplevelse. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal booke tid med det samme. Gavekort til oplevelser har typisk en gyldighed på 2 år, hvorefter gavekortet vil være ugyldigt. Bestiller du et oplevelsesgavekort, så bestemmer du typisk selv, om du vil have det tilsendt med posten, eller om du vil printe det selv. Før man booker en oplevelsesgave, bør man læse mere om selve oplevelsen, booking, tidspunkt og eventuelle andre praktiske informationer.

Modtageren af et oplevelsesgavekort skal selv sørge for at finde ud af, hvornår han / hun har mulighed for at bruge gavekortet. Består gavekortet f.eks. af ballonflyvning, helikoptertur eller spaophold, så skal man ofte bestille tid i god tid. Dog er der stor valgfrihed, så det er altid muligt at finde en passende dato, da man trods alt har 2 år til at indløse gavekortet.

Et oplevelsesgavekort fungerer altså som de fleste andre gavekort. Afhængig af hvilken oplevelsesgave der er blevet købt, kan der dog være forskel på, hvordan og hvorledes man håndterer booking.

Vil du købe oplevelser til hende, ham, par eller børn, så kan du gøre det med det samme. Der er nemlig en helt verden af spændende gaveidéer til ham og hende på nettet.

Derfor er et gavekort til oplevelser en god idé

Det er ikke helt uden grund, at gavekort til oplevelser er blevet så populære, som det er tilfældet i øjeblikket. Det hænger bl.a. sammen med, at vi danskere er enormt privilegerede. Vi ejer ofte både hus, bil, tøj, møbler og elektronik, så det kan efterhånden være svært at vide, hvad vi skal give hinanden i gave. Selvom vi har alt, hvad vi skal bruge, så kan man aldrig få for mange oplevelser og minder.

Skal man give en gave til personen, der har alt, så kan med fordel overveje at give en oplevelsesgave. I dag findes der rigtigt mange virksomheder, der udbyder oplevelsesgaver i stort set alle afskygninger. Det gælder bl.a. Duglemmerdetaldrig, som er en af de førende udbydere af oplevelser til både ham, hende og par.

I stedet for at give en overflødig gave, som modtageren kun får begrænset glæde af, så vil man kunne skabe langt større glæde med en gave bestående af en oplevelse af den ene eller den anden art. De seneste år har vi oplevet et boom på markedet for oplevelsesgaver, som er i rivende udvikling.

I dag tager det ikke mange sekunder at bestille et gavekort på oplevelser. Det kan man nemlig gøre på nettet via sin digitale enhed. Mangler du at købe en gave, og er du sent ude, så kan du altid købe en oplevelsesgave i sidste øjeblik. Selvom man også kan købe oplevelsesgaver i fysiske butikker, så er udvalget oftest størst på nettet.

Følger man med, vil man løbende opleve, at der bliver udviklet og lanceret nye oplevelsesgaver, hvor der tages hensyn til, at folk har mange forskellige interesser og drømme.

Der kan altså ikke herske nogen tvivl om, at et gavekort til oplevelser er en rigtig god gaveidé – en gaveidé som også vil være et hit i fremtiden.

Find personlige gaver til ham eller hende her.