Personlige adventsgaver til familien

Personlige adventsgaver til familien

Hvad er en god adventsgave? Det er selvfølgelig noget, som folk bliver glade for. Men udover det er den ofte brugbar og personlig. Vi kender alle det med at få en super upersonlig gave, som man overhovedet ikke kan bruge til noget. Hvis du gerne vil undgå at være den, som giver dårlige gaver, så læs med her.

TIP: Besøg dette link, hvis du vil finde en bunke af gode adventsgaver til ham, hende eller børn.

Adventsgaver til børn

Det er oftest de små, der glæder sig allermest til december. For dem er det en hel måned fyldt med gaver, juleslik og hygge. Forventningerne er høje, men de er heldigvis også lette at indfri! Det kræver ikke meget at tilfredsstille småfolket.

Du skal bare sikre dig, at gaven er noget, de ønsker sig – men det burde ikke være svært. Tiden op til jul går nemlig ofte med, at børnene får øje på samtlige ting, de ønsker sig til jul. Så hvis du kan huske bare en brøkdel af dem, er du good to go.

Har dit barn ikke super mange ønsker, eller kan du bare ikke huske dem, så bare rolig. De fleste børn har noget yndlingslegetøj eller et mærke, de især er glade for. Så hvis du kan få fat i en af de ting, vil dit barn med garanti blive ellevild. Det viser også, at du har tænkt på, hvad de vil blive glade for og ikke bare købt det første og bedste.

Adventsgaver til teenageren

Teenageren skal ikke snydes – heller ikke selvom han eller hun ofte er i lidt dårligere humør end de andre familiemedlemmer. December er nemlig den perfekte måned til at forkæle lidt ekstra og løfte humøret en takt. Drenge og piger vil oftest have meget forskellige ønskelister. En god adventsgave til en pige kunne være en mascara fra hendes fortrukne make-up mærke, mens en dreng ville blive utrolig glad for et af de nyeste spil til hans spillekonsol.

Gaver til den voksne

Det er selvfølgelig ikke kun børn, der skal forkæles i julemåneden. Det skal de voksne også! Har du derfor besluttet dig for, at din ægtefælle eller kæreste også skal have en pakkekalender, er der mange muligheder for gaver. Hvis personen har en bestemt hobby, vil det være perfekt at købe noget, han eller hun kan bruge i den sammenhæng. Elsker de for eksempel at løbe, vil et par løbehandsker i god kvalitet være fantastisk.

Hvis du vil over i noget, der er lidt mere personligt, kan du vælge at give ham eller hende, noget der minder om jeres forhold. Det kan eksempelvis være en middag på jeres yndlingsrestaurant eller koncertbilletter til jeres favoritband. Mulighederne er mange!

Vil du derimod spare lidt penge, kan du for eksempel arrangere en aften derhjemme, hvor det er bare er jer to. Så kan du overraske personen med deres yndlingsmad og snacks. Du kan så købe en lille ting ved siden af som ekstra adventsgave.

For at gøre adventsgaven lidt mere personlig kan du for eksempel vælge at pakke den fint ind i noget specielt gavepapir og skrive et sødt, personligt kort. Dette tip gælder selvfølgelig for alle aldersgrupper.