Pizzaovn til hjemmet

pizzaovn

pizzaovnPizzaovn til hjemmet – Lav dine egne lækre pizzaer på kort tid!

Pizza har i mange år været synonymt med én af de mest delikate og foretrukne retter blandt vanvittigt mange mennesker verden over. Er der en spise, der kan samle folk, er det en pizza. Samles man om en japansk nudelret? Arh, vel? Men en stor familiepizza med ekstra ost og hele molevitten på – det er et samlingspunkt. Og vil du være i kridthuset hos kolleger og venner, så giver du en pizza!

Nu har du netop muligheden for at blive dagens mand i skysovs. Med denne fantastiske Pizzaovn bliver du din helt egen pizzamager, der kan lave vanvittigt lækre og sprøde pizzaer til hele kollegiet eller på jobbet. Faktisk bør denne sublime pizzaovn være en integreret del af ethvert køkken – i hvert fald hos folk, der virkelig sætter pris på en rigtig god og velbagt pizza på den helt fede måde. Vi spår denne Pizzaovn en lovende fremtid med kultstatus.

Hvis pizza er godt nok til Joey fra Venner, som nærmest har baseret hele sin rolle på pizzaer, så er det vel også godt nok til dig. Med denne professionelle Pizzaovn kan du lave pizza som en rigtig garvet kok og pizzabager. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du skal have på af fyld. Ovnen klarer resten!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Sådan virker din nye Pizzaovn

Pizzaovn indvendigtDenne helt unikke Pizzaovn virker på stik modsat måde af, hvordan andre traditionelle ovne virker. Den er helt unik på den måde, at den varmer nede fra, så du får en dejlig sprød bund, der har en lækker gylden farve, som er ekstremt indbydende – lige til at sætte tænderne i. Ved at varme fra bunden får du en helt perfekt pizza, hvor toppings og ost smelter i takt med, at bunden bliver færdig og sprød. Den geniale Pizzaovn er en utraditionel ovn, der revolutionerer den måde, vi laver pizza på. Glem alt om brændte toppings og sort ost, fordi varmen har taget for meget ved foroven. Du får den perfekte pizza hver gang!

En ny vare

Du har med garanti ikke set denne Pizzaovn på kollegiet før. Det kan du roligt regne med, at du kommer til i fremtiden. Skynd dig at få den før din nabo, eller måske er du den glade giver, der gerne donerer en Pizzaovn til kollegiet. Grundlæggende er den geniale Pizzaovn en større og mere forkromet udgave af en toastmaskine. Du lukker låget ned foroven – præcis som ved en toaster. Den helt store forskel ligger i, at bunden roterer under hele processen. Den er specialdesignet til at bage de helt perfekte pizzaer – og det gør den!

Pizzaovnen er nem at anvende

Pizzaovnen er så nem at anvende, at der ikke behøver at være en stjernekok gemt i dig. Du tilføjer bare det fyld, du kan lide, og så lader du ellers bare Pizzaovn gøre det arbejde, som den gør allerbedst. Du kan lave en frysepizza helt uden at forvarme ovnen. Du tænder bare for timeren, og så er du i gang med at bage. Med din Pizzaovn kan du lave pizzaer som en professionel, og du får den lækreste og mest sprøde pizza på kun 10 minutter.

Billig i strøm

Pizzaovn er energieffektiv, så du heller ikke ødelægger dit el-budget. Spiser du i forvejen mange pizzaer, så er det her din redning. Du kan lave de bedste pizzaer præcis, som du kan lide dem. Og det bedste af det hele er, at det ikke tager længere tid, end det gør at hente en pizza. Penge sparet, bum!

Værd at vide om din Pizzaovn

pizzaovn i indpakningNår du køber en Pizzaovn, så gør du en solid investering, der vil spare dig masser af penge både på kortere, men især længere sigt. Du får en Pizzaovn, der kan det hele:

 • Selvkørende Pizzaovn med en roterende bund med inkluderet timer, så du kan holde styr på tiden
 • Timer op til 30 min
 • Intet behov for forvarmning
 • Varmen er justerbar efter behov
 • Max diameter på pizza: 30 cm
 • Kan opvarme andre færdigretter
 • Vægt: 3,4 kg
 • Energi: 1200 W
 • Driftsspænding: 230V
 • 1 meter tilhørende ledning
 • Vaskbar teflonplade, som nemt rengøres med en fugtig klud
 • Manual på svensk, engelsk, tysk, fransk og hollandsk.

Du finder din Pizzaovn her i shoppen til en helt forrygende og SU-venlig pris, og du vil takke dig selv for din nye investering hver eneste gang, du sætter tænderne i en pizza, som er lavet i din egen Pizzaovn! Aldrig har det været nemmere at være studerende med hang til delikate pizzaer. Læg en tærte i din nye ovn og tænd for timeren. Bum! Før du ved af det, har du en lækker, sprød, velsmagende og helt perfekt pizza, som får dine tænder til at løbe i vand. Hvis ikke du tror på resultatet, så prøv selv. Vi garanterer, at det er et hit! Velbekomme!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Læs også om popcornmaskine, candyflossmaskine eller chokoladefontæne.