Sådan får du mest muligt ud af din have

Bolig og have

Sommeren er over det danske land, og de varme himmelstrøg synes at være rykket fra sydens varme lande til normalvis kolde Danmark. Det er ren nydelse at opholde sig på dansk jord i øjeblikket, hvilket giver anledning til øget anvendelse af haven. Men hvordan er det, at du får mest muligt værdi ud af din have, når nu sommervejret tillader dig at bruge din tid derude? Vi har samlet et par tips og tricks til, hvordan du optimerer sommerhaven.

Invester i legetøj og aktiviteter til børnene

Har du børn i hjemmet, vil de uden tvivl have stor glæde af at have legetøj og aktiviteter i haven. Børn skal holdes i gang i deres sommerferie, og når muligheden for timevis af leg i haven byder sig, er det med at slå til. Fortsætter sommervejret som forventet, kan det endda være, at feriebudgettet i stedet skal bruges på at skabe den bedst mulige sommer i egen have.

Ønsker du inspiration til, hvad der kunne være investeringsværdigt til haven kan følgende liste måske hjælpe dig:

  • Legehus – de fleste børn har en forkærlighed for legehuse, hvor det udelukkende er fantasien, der sætter grænser. Et legehus kan fås i mange forskellige prisklasser, hvilket muliggør, at de fleste familier kan være med.
  • Gyngestativ – det behøver hverken være indviklet eller dyrt at købe et gyngestativ, der kan stå i haven og give børnene et sus i maven. Gyngestativer kan købes i langt de fleste byggemarkeder.
  • Trampolin – er der behov for et ekstra sus i sommerens varme, så kan en havetrampolin være det helt rigtige valg. En trampolin er en sikker vinder for de fleste børn, og priserne er endvidere faldet markant de seneste år. Sørg dog for at købe en trampolin af en vis kvalitet, så trampolinen ikke ruster efter en enkelt sæson.

Mulighederne er uendelige, og det ér blot fantasien, der sætter grænser for, hvordan du får gjort denne sommer til en mindeværdig en af slagsen for dine børn.

Nye havemøbler kan gøre en verden til forskel

Er du normalvis ikke god til at benytte dig af din have, så kan nye havemøbler gøre en markant forskel. Et af de hyppige problemer med haven er, at det kan være svært at argumentere for, at det er mere behageligt at opholde sig der end i sin bløde sofa. Finder du dog nogle havemøbler, der i højere grad kan lokke dig og din familie ud i den danske sommervarme, vil haven i betydeligt højere grad blive benyttet.

Du kan bl.a. få inspiration af følgende video, hvor et kendt dansk firma giver deres bud på, hvilke havemøbler denne sommer bør byde på:

Havemøbler er dog ikke billige at anskaffe, hvorfor det kan være nødvendigt for dig at optage et lån. Vi kender til problemstillingen, og har i den forbindelse fundet frem til en oversigt over lån, der kan give dig et overblik over, hvilke muligheder du har. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at gældsætte sig, men ønsker du en mindeværdig sommer, så kan et lån til en fornuftig rente være den bedste løsning.