Sådan får du råd til det smarteste gear

Få råd til flere gadgets

Du kender det godt. Der er masser af fedt gear på nettet – alt for meget, til at du kan købe alt det luksusgear, du gerne vil have fingrene i. For hvordan skal du få råd til SÅ meget fedt gear?

Det kommer vi med nogle tips og tricks til her!

Lad dine penge tjene penge

Det første tip er, at du lader dine penge tjene penge, så du ikke selv skal tjene dem. Ved at foretage en investering i guld, aktier, kryptovalutaer eller noget helt fjerde, kan du slappe af og lade dine penge gøre det ”hårde” arbejde. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er en risiko forbundet med at investere, og at du derfor kan risikere at tabe penge på det. Samtidig kræver investering også, at du har nogle penge til rådighed, som du kan investere for. Men når først dine investeringer kører, er det en genial måde at spare op til nyt gear på!

Tjen pengene på at arbejde

Mangler du penge at investere for, eller har du blot ikke tiltro til, at investering er den rette vej for dig, kan du i stedet tjene pengene selv. Overvej, om du måske har tid til et ekstra job i din fritid, eller om du kan tjene flere penge på dit nuværende job? Det kan både ske ved at forsøge at få en lønforhøjelse i hus, men også ved ganske enkelt at tage mere arbejde til samme løn, hvilket nogle typer af jobs giver mulighed for. Og ellers er der sikkert også altid en avisrute i nærheden, som du kan gå i krig med!

Sælg dit brugte gear

Hvis du er lige så tosset med gear og gadgets som os, har du med garanti en masser gadgets liggende, som du af den ene eller anden grund ikke bruger længere. I stedet for, at det blot ligger under sengen eller på loftet og samler støv, kan du i stedet finde det frem fra gemmerne, støve det af og sætte det til salg på nettet. På den måde kan du ”veksle” dit gamle gear til nyt!

Spar penge på gadgets

Vi har indtil nu fokuseret på, hvordan du kan tjene flere penge. En anden og mindst lige så interessant mulighed er at spare penge i stedet! Du kan både spare penge ved at købe dine gadgets de billigste steder, men det er også muligt at spare penge på alt muligt andet; lige fra mobilabonnement til madplan. Tænk over, om du kan spare penge i dagligdagen – så har du flere penge at købe gear og gadgets for!