Sejren går igennem sejt gaming-udstyr

Du gemmer dig bag en mur for ikke at blive set af fjenden. Du har adrenalinen kørende i blodet og hjernen er skarp, meget skarp. Du sanser alt omkring dig, som var det en surrealistisk film, for du ved ikke, hvad der vil ske lige om lidt. Fjenden kan være nær eller fjern, du ved det ikke. Du lader din gun, du er klar til at tage det næste moove. Lige pludselig springer fjenden frem foran dig og i ender i en skydekamp, der varer længe, for I er ret jævnbyrdige om det. Men du er den mest snarrådige og til sidst får du has på fjenden. Du ånder lettet op og søger i skjul – for der er flere fjender lige rundt om hjørnet og du skal sikre dig, at du ikke står lige i skudlinjen for dem. Du bliver brat kaldt tilbage til virkeligheden, da din mor kalder på dig og fortæller, at der er aftensmad. 

Sid ergonomisk korrekt under gamingen

Pyh ha, din krop og dit sind har været så opslugt af denne gaming seance, at du for en tid har glemt alt om, hvordan du sad på stolen, hvordan dit headset sad og hvordan din mus fungerede. Men nu kan du godt mærke, at kroppen værker lidt. Du har siddet og været anspændt og det kunne være dejligt med et mere ergonomisk headset, gaming bord og mus, så arm, fingre, nakke og ryg ikke bliver unødigt overbelastet af spillet. Hvad gør man så? Ja, man køber et ergonomisk og til gaming indrettet gaming bord, et headset, en mus og en mousepad fra Fourze, så man er sikret, at kroppen har det godt under denne hæsblæsende og nervepirrende seance, nu og i fremtiden. 

Tre års garanti fra nyt dansk mærke  

Det kan være super vigtigt, når man køber gamer udstyr, at man får en garanti på de ting, man køber. Her er man heldig, fordi Fourze, der er et nyt dansk mærke, giver hele tre års garanti.  Hvis du vil opleve, hvordan det nye udstyr kan være noget for dig, kan du trygt købe det med det in mente, at du har tre års garanti på det. Så længe du stadig synes, at det virker, er der ingen grund til at tænke mere over det, men det er godt at vide, såfremt der skulle ske noget uhensigtsmæssigt. Det er dermed kun en win-win for dig at købe gamerudstyr herfra.