Sjove og effektive beautytendenser anno 2020

Årets hudtendenser

Hudplejemarkedet ændrer sig konstant. Der sættes stadig flere og større krav til den gode hudplejerutine. Vi vil gerne komme nemmere om ved det i en travl hverdag, og vi vil gerne se hurtige resultater. Hvorfor? For i år 2020 handler det om at følge med tendenserne og få de hurtige resultater for den almene dansker og forbruger. Sammen med beautysiden MyGlamClub har vi sat lup på tendenser, som virkelig holder og gør en forskel.  

Tendens 1: Vippeserum til hurtigt voksende vipper

Beauty skal virke. Og det skal være pengene værd at investere i nye beautyprodukter såvel som gadgets. Derfor er det ingen hemmelighed, at en tendens som vippeserum faktisk vinder mere og mere indpas. Et utal af influencers og almene forbrugere bruger de dyre dråber og viser gladelig de mange resultater frem.

Hos siden MyGlamClub ses der en stor tendens på mærket Sanzi Beauty, hvor en af deres bloggere har testet produkter over 4-6 uger. Vipperne bliver stærkere, mørkere og længere. Der findes mange brands blandt vippeserum, men her er nævnte mærke et godt alternativ på prisen.

Tendens 2: Ud med de billige skrabere

En anden stor tendens som ses på beautymarkedet er, at de kendte skrabere skiftes ud med enten voksmaskiner i forskellige varianter eller kosmetiske behandlinger i form af permanent hårfjerning. Dette skyldtes til dels, at det er mere tidsbesparende for den moderne og travle kvinde, men også, at det har en bedre og længerevarende effekt.

Når det kommer til de kosmetiske behandlinger er der flere og flere udbydere, som tilbyder denne løsning. Prisen varierer selvfølgelig, og så er det vigtigt at sætte dig ind i, hvordan det foregår. F.eks. skal man gennem 5-8 behandlinger for at være hårfri, og man skal være barberet inden behandling, så laserstrålerne kan komme helt ned i hårsækkene. Derfor, for at hoppe med på denne beautytendens, er det vigtigt at forhøre sig hos din beautyklinik inden behandlinger påbegyndes.    

Tendens 3: Dermarollers og Facerollers

Hvis du følger godt med på Instagram og Facebook omkring beauty, og hvad der florerer nu, kan du ikke undgå at støde på Dermarollers og Facerollers. Begge har til formål at gøre noget godt for den pressede hverdagshud. Dette kræver dog lidt mere tid i en travl hverdag, men resultaterne er ikke til at komme udenom, og derfor er tendensen med i denne artikel.

En dermaroller kan købes med forskellige størrelse ”pikke” på den, og alt efter, hvor meget huden skal rettes op, vælges der en dermaroller. En faceroller derimod, også kaldet ansigtsrulle, går ind og skaber ro og harmoni for huden. Her bruges ægte krystaller med gode energier, alt efter, hvad man trænger til at få rettet op på.

Ansigtsruller giver derudover både massage, mere blodcirkulation, som hjælper med at forny hudens celler, reducerer hævelser (hvem kender ikke disse omkring øjnene), beroliger nervesystemet og giver en kølende effekt, som er yderst behagelig.

Er du klar på at hoppe med på de nye beautytendser?