Sommerens hotteste sportsgadgets 2020

Årets sommergadgets 2020

Sommer, sport og gadgets går hånd i hånd. Hver sommer er der både nye og ”gamle” gadgets, der hitter inden for sportens verden, og som vi bruger, når vi skal holde formen ved lige, eller blot have det sjovt. Vi har her samlet vores bud på de hotteste sportsgadgets i 2020.

Padelbat

Sommerens store hit er uden tvivl padel. På trods af navnet har padel intet med vandsport at gøre, men er i stedet en ketchersport, som mest af alt minder om en blanding af tennis og squash. Padel spilles på en indhegnet bane, og det er super nemt at komme i gang med – det eneste, du skal bruge, er et padelbat og padelbolde.

Padel er en højintensiv sport, hvor der er garanti for at få sved på panden. I takt med padels udbredelse kommer der flere og flere baner i Danmark, og vi spår derfor, at padel bliver sommerens helt store hit!

SUP – Stand Up Paddle board

Padel eller paddle? Med Stand Up Paddle boardet rykker vi ud i vandet. Her har Stand Up Paddle boardet – eller SUP-boardet, som det forkortes – i løbet af de seneste par år oplevet en voldsom vækst, og faktisk er SUP den hurtigst voksende sportsgren i øjeblikket.

Et SUP-board er et surfboard, som du står og padler på med en paddle. Der findes en lang række forskellige boards, som har hver sine fordele og ulemper, men der skelnes først og fremmest mellem hardboards og oppustelige boards. Hardboardet er nemmere at manøvrere, hvorimod det oppustelige board er nemmere at transportere, og som udgangspunkt også billigere.

Er du til sjov og ballade i bølgen blå, er et SUP-board den helt rette gadget for dig!

Aktivitetsure

Aktivitetsuret er blevet voldsomt populært. Uret hjælper med at tracke alle dine aktiviteter, og her kan du – afhængigt af model – følge med i alt fra antal skridt, puls, søvnrytme og meget andet. Årsagen til aktivitetsurets popularitet skal primært findes i, at alle kan bruge det uanset, om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynder osv.

En anden fordel ved et aktivitetsur er, at du kan sammenligne dine nuværende resultater med dine tidligere resultater. Du har derfor hele tiden mulighed for at forbedre dig og sætte nye mål, som du skal nå. Igen kan det være alt lige fra, at du som minimum vil op at gå 10.000 skridt om dagen og til, at du vil løbe en maraton. Uanset dit nuværende niveau er aktivitetsuret derfor en fantastisk gadget til sommeren 2020.