Spil hvor du kan bygge din helt egen by

Spil hvor du kan bygge din helt egen by

Siden at computeren kom frem, så har det været populært at spille computerspil. Den dag i dag spiller mange unge på computer, men det er ikke kun hos de unge, at det er populært at spille computer. Det er også hos de voksne, at det er populært at spille computer.

Populære computerspil

Der er rigtig mange spil, der er populære til computeren. For tiden er Fortnite meget populært. Det er i sær hos de unge, at det er populært. PUBG er også et computerspil, der er populært. Det er en mere voksen udgave af Fortnite.

Et andet spil, der har været populært i lang tid, men som stadigvæk er populært, det er The Sims.

The Sims 4

Igennem årene er der kommet flere The Sims spil til, og i dag hedder det Sims 4.

I The Sims 4 kan man bygge sin helt egen by. Man kan bygge et hus, hvor man kan indrette værelserne. Man laver sin egen familie. Det handler om at holde familien i live. Man skal huske at give personerne mad, og de skal huske at sove og gå på wc.

Man skal have grundspillet. Det er her, at man kan bygge sin egen by, sit eget hus og indrette værelserne. Men man kan udover grundspillet også købe udvidelsespakker.

Forskellige udvidelsespakker

Der findes mange udvidelsespakker til The Sims 4. Ved brug af udvidelsespakkerne, så kan man give spillet mere indhold. Man kan mange flere ting med en udvidelsespakke.

Eksempler på udvidelsespakker er fx Cool Kitchen Stuff. Der kan man købe en masse nye ting til ens køkken. Her kan man fx købe en ismaskine.

Der er også Årstiderne. Her kan man selv styre årstiderne. Når det er vinter, så kan man bygge snemænd, eller du kan bygge en pool i haven, som din familie kan svømme i om sommeren. Du kan også lave en flot have med blomster og træer.

Der findes også en udvidelsespakke, der hedder Hunde og katte. Med denne pakke kan du give din familie en kat eller en hund. Du kan designe din helt egen kat eller hund. Med denne udvidelsespakke kan man også blive dyrlæge. Ligesom med ens familie, så skal man huske at pleje ens dyr.

Med computerspillet The Sims 4 kan man hurtigt få brugt en masse timer foran computeren. Når man har fået bygget sin egen by, så er der mange ting, som man skal huske at passe og ordne. Det er et spil, hvor man sjældent kommer til at kede sig i.