SwimFin-svømmebælte til børn

SwimFin-svømmebælte

SwimFin-svømmebælteMed et SwimFin-svømmebælte bliver det pludselig meget sjovere at lære at svømme. Ikke flere store mavebælter og armluffer, der kradser om armene. Med denne smart finne, der sættes på ryggen af barnet, kan han eller hun opnå præcis den samme flydende effekt. Der er blot meget mere bevægelsesfrihed, og der er intet, der er tynger. Det er optimalt til børn, der vejer mellem 15 og 30 kg – og det giver støtte efter, hvor meget man vejer. Det har også vist sig at kunne bære en voksen mand. Smart og sikkert!

Spænd SwimFins svømmebælte på ryggen af dit barn, og lær det at svømme. Fokus kan nu være rettet på svømmetag og vejrtrækning i stedet for irriterende redskaber, der fylder og begrænser bevægelsesfriheden. Det er så nemt, at dit barn faktisk kan flyde og har lettere ved at lære det, hvor et barn, der sagtens kan svømme, får så lidt hjælp som muligt. Dog med den sikkerhed, der er i bæltets evne, til at holde oven vande.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Cool svømmebælte, der gør det sjovt at lære at svømme

swimfin til børnVi må ikke glemme, hvor dum man selv følte sig, da man havde mavebælte og badevinger på. Og flød man med en måtte også, var man endnu bedre kørende. Med dette SwimFin-svømmebælte bliver dit barn det mest cool barn i svømmebassinet. Vil du motivere dit barn til at lære at svømme, er det om at gøre det så spændende som muligt. Ikke alene er det et smart bælte, der byder på masser af støtte og komfort, men det er også sikkert og betryggende at have på ryggen. Barnet kan mærke, hvordan det giver mere støtte, jo lavere tyngdepunktet er.

Har du et barn, der gerne vil lære at svømme, har du her en oplagt mulighed for at glæde ham eller hende med en sjov hajfinne, som kan bruges til at svømme på maven, men som faktisk også dur til rygsvømning. Det er på alle måder et svømmebælte, der gør dit barn mere alsidigt og giver god bevægelse.

Værd at vide om SwimFins svømmebælte

  • Det måler 27 x 25 x 7 cm
  • Det vejer kun 230 gram
  • Er fremstillet i plast
  • Lever op til gældende sikkerhedsregler EN131138 og EN71
  • Har et velcrospænde
  • Skal ikke pustes op
  • Må ikke bruges af børn under 3 år
  • Sikkerheden er i top

Derfor skal du vælge et SwimFin-svømmebælte til dit barn

Fordi det ganske enkelt gør det sjovere og meget nemmere at lære at svømme. Og fordi at sikkerheden er i top, og du ikke skal bekymre dig om noget som helst andet end at lære dit barn at tage nogle svømmetag. Du kan fokusere på det, der er vigtigt – og samtidig er det en sjov gadget, der ligner en lille haj. Dog ikke så skræmmende, at den skræmmer de andre svømmende gæster op af bassinet.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →