Tetris Lampe

Tetris Lampe

Tetris lampe til den store fan!

Tetris lampe med LED lysHusker du Tetris? Hvem gør ikke det!? Vi har da alle sammen siddet med svedige poter og hamret på tasterne til vores Gameboy for at få alle kasserne til at passe sammen.

NU har Tetris været så geniale, at de har designet en Tetris bordlampe til dig, der ikke kan få nok af store kasser. Med hele 53 forskellige brikker i forskellige former kan du skabe dit eget lampedesign og skabe det perfekte Tetris-lys. Alle 53 dele lyser op ved kontakt, og den henvender sig primært til Tetris-liderlige fans, der bare ikke kan få nok af dette unikum af et spil, som også vil have det som lampe.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Tetris lampe til den store tetris fan

Har du aldrig leget med klodser før, så følger der en nem og brugervenlig brugsanvisning med, så du også kan game med din brain-buster af en lampe.

Alle kasserne er i forskellige farver, så du kan virkelig forme og danne den, som du vil, så den ser ud præcis, som du vil have det.

Slut med kedelige lamper

Glem alt om lavalamper og kedelig Verner Panton-lamper. Det her er the shit, og det holder din hjerne i gang. Internettet er alligevel en døgnflue, så du kan roligt finde dig til rette med din nye Tetris Lampe og lære nye Tetris-tricks!

Du får din helt egen Tetris lampe her, og vi har endda lavet en super skarp pris, så det ikke vælter budgettet. Rigtig god leg!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →