Tip: Sådan får du organiseret billeder med mere på køleskab og tavle

koeleskabsmagnet

Er du også en af dem, der bruger at hænge billeder og vigtige papirer op, så de er i øjenhøjde og ikke bliver glemt, men bliver set ofte? Så kender du måske også til fænomenet, at det hurtigt kan komme til at ligne et kæmpe uorganiseret roderi. Mange bruger køleskabet som en slags opslagstavle, hvor andre har en magnetisk tavle, som der kan skrives på. Disse whiteboard tavler er også dem, der forefindes på de fleste uddannelsesinstitutioner.

Bruger man køleskabet til at hænge billeder op på, så er det naturligvis rigtig smart, da man udnytter pladsen, hvis ikke man har plads til eller har lyst til at have en tavle i hjemmet. Køleskabet er magnetisk, og man kan derfor lige som ved tavlen hænge diverse papirer op med magneter.

Problemet med at hænge ting op med magneter er dog ofte, at billederne bøjer ud i hjørnerne, de roterer og kommer nemt til at sidde skævt og hulter til bulter. Vil man gerne skabe nogle rene, pæne linjer og få det til at se mere organiseret ud, så kan man vælge at bruge magnetlommer.

Brug magnetlommer til at organisere på køleskabe og tavler

Magnetlommer er små hylstre, hvor billederne kan sidde i – lidt lige som de lommer, man anvender til ringbind. Forskellen er dog, at magnetlommerne er magnetiske. Det betyder, at de klæber sig selv fast til den magnetiske overflade hele vejen rundt. Der er altså ikke nogle irriterende hjørner, der bøjer ud og får det til at se ud som om, at alt indholdet på køleskabet eller tavlen er ved at udføre et flugtforsøg.

Magnetlommerne er gode til at opbevare vigtige visitkort, billeder og andre småting. Skal man bruge mere plads, så kan man vælge en magnetkassette i stedet for. Man kan også vælge typen med quickload, der simpelthen betyder, at man kan åbne plastikken på to forskellige led, hvor den så klæber sig fast til indholdet igen.

Magnetlommer er begyndt at blive populære

Magnetlommer er grundet sin funktion begyndt at blive populære, både i erhvervsmæssig øjemed, men også hjemme i det private. De er især meget anvendt til at:

  • Organisere whiteboard tavler
  • Hjælp til organisering og styring af projekter
  • Anvendt af uddannelsesinstitutioner til at organisere vigtige elementer på tavlerne
  • Anvendt af sundhedsvæsenet og andre, der har behov for at kunne skifte skemaer m.v. ud nemt
  • Organisere billeder og vigtige ting og sager hjemme i det private

Har disse magnetlommer fanget din interesse, så prøv at kigge nærmere på dem. Der er helt sikkert en type, der passer til netop dit behov. De egner sig også godt som gaver.