Top 10 ønsker til konfirmation

ønsker til konfirmationen

Ved du ikke, hvad du skal ønske dig til din konfirmation? Bare rolig. Du er bestemt ikke den eneste. Derfor har vi valgt at lave denne top 10 med ønsker til konfirmation. Læs vores top 10 og find lidt inspiration til, hvad du selv skal skrive på ønskesedlen.

1 – Oplevelsesgaver

Vil du ønske en gave, der ikke bliver glemt lige foreløbig, så er der ingen tvivl om, at du skal skrive ”oplevelsesgave” på ønskesedlen. Her har vi med en af de bedste konfirmationsønsker at gøre. En oplevelsesgave vil nemlig gøre dig glad på en helt anden måde end en ny t-shirt måske vil.

En anden fordel ved oplevelsesgaver er, at der findes mange forskellige. Der er noget for enhver smag. Du kan for eksempel ønske dig et madkursus. Eller en tur i luftballon? Måske vil du hellere ønske dig et faldskærmsudspring? Ved at ønske dig oplevelsesgaver har du virkelig mange seje muligheder. Ønsker du dig en oplevelsesgave i konfirmationsgave? Så se det seje udvalg hos DuGlemmerDetAldrig.

2 – Smykker

Det her ønske til konfirmation er især noget pigerne elsker at skrive på deres ønskesedler. Smykker har i løbet af de sidste mange år været en fast del på ønskesedlen. Alt fra øreringe til halskæder.

Hvis du som pige læser med her, så kender du sikkert til nogle smykker du godt kunne tænke dig. Måske en halskæde fra Pandora? Eller øreringe fra Julie Sandlau? Det kan også være, at du ikke har præference for et bestemt mærke, men bare ønsker dig smykker generelt. Uanset hvad, så kan du overveje at skrive det på ønskesedlen.

3 – Penge

Vi kommer ikke uden om dem. Et af de mest populære ønsker til konfirmation, det er altså penge. Derfor er penge og pengegaver selvfølgelig også en del af ønskerne i denne top 10. Der kan være mange forskellige grunde til at ønske sig bedre:

  • Det gør alle de andre
  • Du vil gerne spare op til noget
  • Du ønsker dig penge som du kan sætte i banken og få renter på

Der er mange gode grunde. Uanset hvad, så er penge og pengegaver et af de mest populære ønsker til konfirmation.

4 – Tøj

Noget andet som også er populært at ønske sig til sin konfirmation, det er selvfølgelig tøj. Tøj kan man næsten ikke få for meget af. Især ikke, hvis du interesserer dig for mode og generelt går op i, hvordan du ser ud. Så tøv ikke med at skrive tøj på ønskesedlen.

5 – Rejse

Til konfirmation får man typisk nogle lidt dyrere gaver end normalt. Derfor er rejser en gaveide du godt kan overveje. Det kan for eksempel være, at du altid har drømt om at komme til Barcelona og se en fodboldkamp. Hvis det er tilfældet, kan du jo skrive ”fodboldrejse til Barcelona” på din ønskeseddel til konfirmationen.

6 – Sko

Elsker du sneakers? Er du lidt af en skonørd? Så skal sko selvfølgelig være en del af din top 10 over konfirmations ønsker. Sko og i særdeleshed sneakers er blevet ekstremt populære. Derfor tør vi næsten vædde med, at du har et par lækre sko i tankerne du godt kunne tænke dig at få i konfirmationsgave. Har vi ret? Så skynd dig at skrive skoene på ønskesedlen.

7 – Udstyr til din hobby

Cykler du meget? Spiller du håndbold? Eller er du mere typen, der godt kan lide at fiske? Du har med stor sandsynlighed en eller anden hobby. Til den hobby skal der i mange tilfælde bruges noget udstyr. Det kan for eksempel være fodboldstøvler, rideudstyr eller en fiskestang.

Og som du nok ved, så kan udstyr altid opgraderes. Gå aldrig ned på udstyr, siger man. Derfor er det måske en gaveide du bør overveje at skrive på ønskesedlen. Hvis du for eksempel altid har drømt om nogle bestemte fodboldstøvler, så er det oplagt at skrive dem på ønskesedlen.

8 – Parfume

Nu er vi nået til nr. 8 på vores top 10 med konfirmations ønsker. Nr. 8 er parfume. Rigtig mange konfirmander ønsker sig parfume i konfirmationsgave. Måske har du også tænkt på det? Hvis du har, så tag et smut i din lokale parfumeforretning og find ud af, hvilken parfume du godt kan lide.

9 – Kamera

Måske er du lige ved at kaste dig ud i at være blogger? Måske kunne du godt tænke dig et bedre kamera? Eller så vil du gerne lære at tage gode billeder? Uanset hvad, så er et nyt kamera en ret populær gaveide blandt konfirmander. Som du nok allerede ved, så findes der et hav af forskellige kameraer på markedet. Derfor anbefaler vi, at du bruger lidt tid på at sætte dig ind, hvilke kamera som vil være det bedste at ønske for dig.

10 – Cykel

Sidst men ikke mindst slutter vi med cyklen. Cyklen har faktisk gennem mange år været en af de mere populære gaveønsker blandt konfirmander. Hvad det skyldes, ved vi ikke, men cyklen har altså været en fast del af top 10 i mange år. Måske er det ligefrem en tradition for nogle familier at forære en cykel i konfirmationsgave.