Tre modeinvesteringer i Løvens Hule på væksteventyr

Modeinvesteringer er populære i Løvens Hule

Lige for tiden kører en ny sæson af Løvens Hule over skærmen med nye håbefulde iværksættere, der alle ønsker, at løverne investerer i deres virksomhed. Det er langt fra alle, der slipper igennem nåleøjet og får en investering med hjem, men sommetider dukker virksomheder op, som alle løver gerne vil være en del af. At få en Investor med på holdet kan betyde forskellen mellem succes og fiasko, da de ikke alene kommer med kapital, men også med enorm erfaring de kan bidrage med til forretningen. I denne artikel ser vi på tre virksomheder, der deltog i Løvens Hule, som fik både løver og penge med. Læs med og bliv klogere på, hvordan det er gået tre virksomheder efter Løvens Hule-investeringer.

#3 – Barons x Jacob Risgaard 

Barons indtog Løvens Hule med en undervurderet skjorte. En tidligere konsulent havde oplevet frustrationer med, at hans skjorter til hverdagsbrug ofte blev krøllede, slidte og beskidte ret hurtigt. Derfor satte han sig for at lave en skjorte, der kunne imødekomme disse problemer, og derfor løste de frustrationer som iværksætteren selv havde oplevet i sin tid i konsulentbranchen. Det var en idé, som specielt Jesper Buch og Jacob Risgaard så potentiale i – og det blev sidstnævnte, der sejrede i den investeringsdyst. Siden er Barons blevet et rent væksteventyr, og med Risgaards base i rygge er der potentiale for endnu mere vækst i fremtiden.

#2 – Emma Jorn x Ilse Jacobsen

I den allerførste sæson af Løvens Hule stod Emma Jorn og spurgte om hjælp og kapital til føre hendes modekollektioner mod nye væksteventyr. Her var der også rift om den attraktive investeringscase, men i sidste ende blev det Ilse Jacobsen, der hev investeringen hjem. Hun blev herefter en del af Ilse Jacobsens brede palette af modevirksomheder og siden deltagelse vækstet enormt. 

#1 – Shaping New Tomorrow x Jesper Buch og Birgit Aaby

Ingen har taget Danmark (og snart også resten af Europa) med storm, som da Aalborg-virksomheden, der bærer navnet Shaping New Tomorrow indtog Løvens Hule. Med et unikt par bukser, der blandede det komfortable ved sportstøj og det professionelle ved jakkesætsbukser solgte de tre stiftere sig fuldstændig ind i hjerterne på alle løverne. Det endte med at de fik Jesper Buch og Birgit Aaby hoppede med ombord – og siden da har de ikke set sig tilbage. Lige nu er virksomheden placeret med en butik i Danmarks største byer og er på vej mod en åbning i Tyskland også. Derfor er Shaping New Tomorrow samtidigt også en af de største væksteventyrer og bedste investeringscases, der er blevet bragt i Løvens Hules historie.