Undgå de sure pligter med en robotgulvvasker

robotgulvvasker

Der er næsten ikke noget mere irriterende end at skulle bruge sin tid på rengøring, når man endelig har en fridag, eller når man kommer træt hjem fra arbejde. Du vil allerhelst bare smække fødderne op på sofaen og slappe af, eller måske være sammen med familie eller venner.

Men det kræver, at du finder smarte løsninger til rengøringen. Rengøringshjælp er dyrt og skal koordineres godt, hvis det ikke skal være til gene for dig, så det er sjældent en særlig god løsning. Robotgulvvaskeren kan her blive en helt uvurderlig del af din fremtid, som vil spare dig en masse tid og besvær.

Vores robotter er blevet meget bedre

Da de første robotgulvvaskere kom frem, var de ikke super fantastiske. De sad fast, kørte forkert og missede nemt et svært område, hvis der stod en stol eller en fodskammel i vejen. Siden da har vi ikke hørt så meget om hverken robotstøvsugere eller robotgulvvaskere, men de findes stadig og de er blevet meget bedre. Udviklingen er nemlig aldrig gået i stå, og i dag kan en god robotgulvvasker det hele! Læn dig tilbage og slap af mens din robot triller rundt på gulvet og klarer alt det hårde arbejde for dig.

En robotgulvvasker kan ofte både indstilles til at støvsuge og til at vaske gulv, alt efter hvad du synes huset trænger til. Men hvorfor ikke få gulvet vasket, når den alligevel er i gang? Alt det kræver er, at du sørger for at den er opladet og fyldt med vand og sæbe, inden den går i gang. Resten klarer den selv. Ved hjælp af laserteknologi kortlægger robotten selv det område den skal vaske, og kaster sig så gladeligt over arbejdet. Den navigerer fint rundt om forhindringerne i rummet uden at overse noget.

Det hele bliver klaret for dig

Robotten kan oftest klare mellem 25 og 35 kvadratmeter på en opfyldning af vand og sæbe, derefter skal du blot fylde mere på, og den fortsætter hvor den slap, hvis der er mere tilbage. Skal den bare feje og støvsuge, kan den klare op imod 100 kvadratmeter, før den lige skal have et par timer i opladeren. Det er slet ikke dårligt for sådan en hårdtarbejdende fætter. Alt efter typen af gulv og snavs, kan du bruge forskellige mopper, så den klarer opgaven bedst muligt. Gulvvasken kan for eksempel både klares med tør eller våd moppe, alt efter behov. Prisen varierer stadig meget, afhængig af dine ønsker og behov for smarte funktioner. Du kan i øjeblikket godt forvente en pris mellem 1000-3000 kroner.

En robotgulvvasker er den perfekte løsning, til dig der gerne vil have mere tid til andre og mere spændende ting i hverdagen. Du sætter blot den lille maskine i gang, imens du selv er i et andet rum, eller sidder stille i sofaen og slapper af. Rengøringen bliver klaret stille og roligt i baggrunden, mens du uforstyrret kan slappe af og nyde at den slags sure pligter hører fortiden til.