Verdens dyreste gadgets

Amerikansk dollar sedler

Det må være rart at være rig – ikke blot fordi der er fordele ved at have en betydelig mængde monetære midler, men fordi man med penge kan købes alverdens ting.

Ordsproget siger ganske vist at man ikke kan købe sig til lykke, men de fleste vil nok foretrække at græde i en Ferrari.

Hvad ville du købe, hvis du blev milliardær?

Langt de fleste personer har på et eller andet tidspunkt i deres liv fantaseret om hvad de ville bruge deres penge på, i tilfælde af at de en dag vågnede op som milliardær med massevis af kroner på kontoen.

Måske skyldes det at du for en gangs skyld var yderst heldig da du købte det ugentlige skrabelod, eller måske viste det sig at alle de spammails om en rig onkel i Amerika du fik, faktisk var sande.

Pointen er, at vi alle har leget den lille leg der hedder: ”Hvad ville du købe, hvis du havde penge nok”.

Ja ja, ganske vist ville det måske være pænest at sige at du ville donere alle dine penge til velgørenhed – men man kan vel både støtte de der har brug for det, samtidigt med at man køber en 24karats guld Ipad med juvel-cover og GPS-funktion, ikke sandt?

Arkeg Drink-N-Game

Nu troede du vel ikke denne liste ville starte med noget så basalt som et Rolex vel?

Arkeg Drink-N-Game er det ultimative drikkespil til den ultimative rige drengerøv. Denne finurlige sag er formet som en gammeldags arkademaskine og har et lille indbygget elektronisk øl-tapperi der kunne få den lokale bier-garden til at græde af misundelse.

Maskinen har en fantastisk processor, kamera, bevægelsessensor og brillerer ved at kunne holde forskellige øl på køl, som dispenseres til de der formår at vinde i de 69 forskellige spil (herunder favoritter såsom Mortal Kombat) der vises på dens 24-tommers 1080 LCD skærm.

Kan man kalde dette et gadget? Det mener vi, og endda et gadget tilpasset alle de barnlige sjæle.

Bling-bling: Diamant TV med stil

Hvis der er noget der skriger ”jeg har penge nok!” så er det uden tvivl det smukke diamant TV fra Yolas. Hvem behøver bekymre sig om pixels og billedopløsning når dit TV har 160 små diamanter placeret på sin ramme, vis overflade er dækket af hvidguld.

Er dette TV 4k? Hvem kerer sig om det, det er et diamant- og guld-belagt fjernsyn!

Det er en vare den almene danske familie knap nok tør drømme om.

Medmindre man låner penge nok til at kunne nå den skyhøje salgspris, vil de færrest nok have råd til at tage dette ottende vidunder med hjem til dagligstuen. Lån penge til gadgets er faktisk ikke en helt dårlig ide, men du skal tænke dig godt om.

Lån penge til Ipad med “lidt ekstra”

Du kan også låne lidt penge til en lidt sejre iPad. En Ipad er for nogle i forvejen en luksusvare, men der er noget helt særligt ved Gold History Edition Ipadden.

Denne simple Ipad ligner muligvis enhver anden Ipad, men modellen vejer hele 2kg og har 55g Tyrannosaurus Rex knogle blandet i sin ydre casing.

Hvorfor? Fordi rige folk skal have nogle underlige ting at prale om.

Udover dino-knogler, er der også 12 små diamanter at finde på denne unikke tablet der danner en smuk cirkel rundt om ”home” knappen, som i er erstattet af en 8.5 karats diamant.